• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi emzinremiyorum

Yenianne55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
3
1
1
32
Arkadaşlar mrb ben 16.10.2015 te dogum yaptim hastanede sutum olmadigi icin mama verildi biberonla ve sanırım bebegim biberona alisti suan göğüs ucum olmadgndan oglum tutamiyor bende ilk gunden beri sagarak veriyorum benim sorum bu sekilde ne kadar devam edebilirim tecrübe li annelerden cevap bekliyorum. .

Cnm eczanede göğüs ucu olmayanlar için goğuse takılan uçluklar var plastik şefffconlardan al benim göğüs ucum vardı ama yarıldı cnm çok yanıyordu emzirirken ozaman kullandım sende kullanabilirsin

Sağ ama kaşıkla ver memeni unutmasın ,bebişin kolayı öğrenmiş biberon kolaycılığa yönlendiriyor sen zorla o göğüs başlığı ile,kendinden emzirmeyi dene her seferinde olmazsa biraz fazla aç bırak o aç kalınca daha hırsla yapışır memene,mesela kaç saatte acıktıysa Bi 15-30 dk daha verme sonra memeni daya tabi hazırda sağdığın sut de yanında olsun olmaza onu verirsin o emmedikçe göğüs ucun çıkmaz cnm

Bide emmedikçe sutun azalır,aktardan rezene tohumu ile kimyon tohumu al her birinden birer çay kaşığı su bardağına koy kaynamış sıcak su dök 15 dk beklet süz,ılıyınca iç bu hem gazı engeller hem de süt yaptırır

bem 2 ayina kadar sagip verdim. sonra gece uyurken kucagima aldim kokuma alissin diye gogusumde saatler uyuttum.
kokuya alistiktan sonrasi kolay. biberonlar biraz veriyordum sonra hizlica göğsümu veriyordum.hatta ustten bi yandan sut damlatiyordum tuttugu yere.ama tek gogus emdi hep. 2. goguse de ayni sekilde alistirdim ve 2 aydir ikisini de emiyor. 6.ayin bitmesine 10 gun var.
sakin pes etme daha kucuk senin bebis.alistirirsin. gigus ucuna masaj yap cikar gogus ucu

Back
X