bebegimi emzirirken cektigim sikinti

angryangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
1.316
10
106
39
İstanbul
Bebegimi emzirirken ya da bazen sut sagarken kp torun sevmeye geliyor apar topar uzerimi kapatmak zorunda kaliyorum bebegim de sikintiya girip emmeyi yarim birakiyor ve agliyor sonra kv mama yap diye tutturuyor halbuki brnim dutum ona fazlasiyla yetiyo kp de beni emzirirken ya da sut sagarken gormesine ragmen hic istifini bozmadan odayacgirip oturuyor sonra geleyim ya da emzirme bitene kadar baska odaya geceyim demiyor. Diger odalar soguk oldugu icin ben de bebegimle baska odaya gidemiyorum gercekten cok utaniyorum bu durumdan esime soylesem babasini uyarir ama bu sefer fesat olan ben olurum sokilmadik laf asilmadik surat kalmaz .

ne dusuncesiz insanlar var kayinvalidene duser onu uyarmak mama yap diyecegine kocasini uyarsin madem onlar dusunmuyor acik acik kocana yada kaynanana soyle sutun azalir yoksa

Güzelce söyledikten sonra bunda olay olacak ne var ki?

Rahat edemediğinizi söylersiniz, eşiniz veya kayinvalideniz odaya kayınpeder geleceği zaman biraz müsade ister sizin için, bu kadar.

Bundan nasıl kriz çıkabilir.

ailesinin bu düşüncesizliği nereye kadar gidecek çok merak ediyorum
kp yanında emzirmek ne kadar doğru insan utanır da girmez odaya

anlamıyorsa eşine anlatacaksın uyarsın baba x emziriyor gel mutfakta oturalım bitince geliriz desin
çok zor değil ne kadar da üstün kapalı olsa bi göğsün açık olduğunu bilmek bile utanç verici bence

gerçi böyle bi aile de ne anlar ya :19:

senı çok ıyı anlıyorum zaten anlıyck insan söyletemeye gerek bırakmaz gelmez rahatsız olmasın dıye görümcemın oğlu 13 yaşında bende emzırırken kvdem tutmuş getırmiş bebeği sevsın dıye bende hemen toparlanıp kapatınca göğsmu kv kızdı ne olcakmış odaha çocukmuş o görse ne olurmuş söylemedık laf bırakmadı 13 yaş ufak bı yaş değil ayrıca çocukta emzırdığımı gördu ve utandı odadan çıktı hemen suçlu ben oldum senınde durumun böyle olacak onların akıllarını uyup mama verme sakın

ben kayınvalidemi bile almadım hiçbir zaman odaya, açıkca da söyledim kimseinin yakında emziremiyorum, girmeyin diye. bence sen de açıkca söylemelisin emziriyordum diye, yine çıkmazsa üzerine ince bir örtü atıp emzirmeye devam et,
sen orda bebeğini besliyorsun hiçbir şey için kesme bunu
sen utanma o utansın yaptığı düşüncesizlik için
:19: devam edersen rahatsız olur çıkar zaten

Arkadaşım Allah kolaylık versin konularından ne kadar dertli olduğun belli.

Ama gereken yerde gerektiği tepkiyi vermemekte seni çok hatalı buluyorum. Bunun olay çıkması mı var ne münasebet yani?
Hala olay çıkar diye bırak kayınvalideni kayınpederi, eşine bile en ufak bir olayı anlatamıyorsun.
Üzülen sensin onların senin üzüldüğünden haberi bile yok. Sen bu kadar tepkisiz kalırsan ileride daha büyük sorunlarla da karşılaşırsın. Bak bebeğinin adını bile istediğin ismi koyamadın.

Senin ağzın dilin yok mu canım, "baba bir müsaade et bebeği emziriyorum müsait değilim" diyemiyorsun. Sen tek bir laf etmedikten sonra eşinin senin sorunlarını anlaması mümkün değil.

Arkadaşım Allah kolaylık versin konularından ne kadar dertli olduğun belli.

Ama gereken yerde gerektiği tepkiyi vermemekte seni çok hatalı buluyorum. Bunun olay çıkması mı var ne münasebet yani?
Hala olay çıkar diye bırak kayınvalideni kayınpederi, eşine bile en ufak bir olayı anlatamıyorsun.
Üzülen sensin onların senin üzüldüğünden haberi bile yok. Sen bu kadar tepkisiz kalırsan ileride daha büyük sorunlarla da karşılaşırsın. Bak bebeğinin adını bile istediğin ismi koyamadın.

Senin ağzın dilin yok mu canım, "baba bir müsaade et bebeği emziriyorum müsait değilim" diyemiyorsun. Sen tek bir laf etmedikten sonra eşinin senin sorunlarını anlaması mümkün değil.

Bende aynı fikirdeyim...

Şu cümleyi kurup söylemekte ne var Allah aşkına...

Bu kadar eşten ailesinden çekinilir mi?

eşten çekineceğini sanmıyorumyaa sonrakı tutumlarından korkuyor senın baban sayılır nasıl böyle düşünürsün falan derler sanuçta buyuklerya her şekilde sıyırıyorlar işin içinden gerçekten anayışsız insanlarla uğraşmak çok zor ımkanınvarsa gıt annenlerde kal uzun bı sure

hiç kıyamıyorum sana biliyomusun, nedense bi şevkat var içimde sana karşı...
ne düşüncesiz insanlar bunlar yaa, aralarından bi tanede mi akil bi adam çıkmamış, kimsenin bişey demesine gerek yok koca adam düşünemiyo mu bunu

Bebegimi emzirirken ya da bazen sut sagarken kp torun sevmeye geliyor apar topar uzerimi kapatmak zorunda kaliyorum bebegim de sikintiya girip emmeyi yarim birakiyor ve agliyor sonra kv mama yap diye tutturuyor halbuki brnim dutum ona fazlasiyla yetiyo kp de beni emzirirken ya da sut sagarken gormesine ragmen hic istifini bozmadan odayacgirip oturuyor sonra geleyim ya da emzirme bitene kadar baska odaya geceyim demiyor. Diger odalar soguk oldugu icin ben de bebegimle baska odaya gidemiyorum gercekten cok utaniyorum bu durumdan esime soylesem babasini uyarir ama bu sefer fesat olan ben olurum sokilmadik laf asilmadik surat kalmaz .

ahh canım benim bak şimdi için sızladı o meme diye ağlayan kuzuya, sonra ona kıyamayan lohusa annesine.Allah sana bir kolaylık versin.kapını felan kilitle.giyiniyorum felan dersin.çıplaktım dersin KV ye

söyleyeceğim ama sonra da olay çıkacak

Sizin artık bir bebeğiniz var.
Başkaları bu kadar hayatınızın döngüsünde olmasın.
Önceliğiniz bebeğiniz,olayda çıksa,sonunda haklı çıkan siz olacaksınız!
Bana olacak o şekil..
Bebeğimden ve kendimden başka kimseyi düşünecek sabrım olmaz o an..
Had bilmeyen insana,zevkle haddini bildirmeyi seviyorum..
Boşuna çekiyorsunuz bu sıkıntıyı yazık,siz annesiniz artık..Bebeğinizi ve kendinizi korumaya başlasanız iyi olur.

Son düzenleme:
su emzirme isi oldugu zaman odanizi kilitleyin
kusura bakmayin emziriyorum deyin
cocuk daha önemli
kocaman insanalr anlarlar
hayret valla
var mi böyle insanlar gercekten

bence sen kendin kayınpederine söyle baba bebeği emziriyprum birazcık müsade edebilir misin diye ne manyakmıs yahu :S

Tatlım kapını kilitle yada arkasına birşey koy açamasınlar sende seslenirsin bebeği emziriyorum yarım kalırsa durmuyor ağlıyor dersin böyle böyle anlarlar çok zor anlayışsız insanlara laf anlatmak ama önceliğin bebeğin olmalı bunu tekrarla kendine ve rahatla bak stresin sütünden bebeğe geçiyor İnan bana rahat ol sen annesin onun sana çok ihtiyacı var unutma bunu çok öptüm yavrunu

Bende aynı fikirdeyim...

Şu cümleyi kurup söylemekte ne var Allah aşkına...

Bu kadar eşten ailesinden çekinilir mi?

Bence de hem eşine,hem eşinin ailesine karşı bırakın tartışmayı , iletişim kurmaktan çekiniyor arkadaşımız.
Sonucunda da fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali olayların ardı arkası kesilmiyor. Onun dışında, ailedeki herkes halinden memnun.

Aaa baba dur dur emziriyorum; falan der insan refleks olarak.
Ay falan deriz, bir tepki veririz ister istemez, bir adam giriyor odaya sonuçta..
Bunu da mı yapmadınız?
O zaman biraz da sorun sizde gibi.

bana göre olay çıkacak birşey yok kayınpederi uyarmakta da işte bu bana göresi..
başka odaya geçip emzir sen de o zaman napalım. soğuk moğuk, üzerinize örtü alırsınız..

ben misafirliğe gittiğim yerlerde insanların içinde emzirmek istemediğim için öyle yapıyordum, soğuk da olsa başka odada yalnız emziriyordum.
gerçi seninki de misafirlik değil ki kendi evin:44:

Back
X