Bebeğimi göremedim..doktor boş gebelik dedii...

PRENSES1988

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
43
0
16
Adana
Slm kızlar ben 6 haftalıkken kesemi gördüm..7 haftalıkken tekrar gittim yine kese vardı..vajinal ultrasonla baktı yine yok dedi...sonra bana boş gebelik deyip haftaya gel deyip gönderdi..ben ilk kızımda da 7 haftalıkken sadece keseyi görmüştüm..önce endişelenmedim...ama alttan bakıpta göremediğim için endişelendimm....perşembe tekrar gidecez..inşallah bu sefer görünürr....aranızda geç gören varmı???

canım benimde başıma geldi ama ben bebeği hiç görmedim kürtaj oldum...sen kesinlikle başka doktorada git farklı şeyler söyleyebiliyorlar.8 haftaya kadar bekle inşallah duyarsın kalp atışlarını

canım benım bana kalırsa baska bır doktora da gorun.ılla kı herkesın aynı haftada gorunecek dıye bır kural yoktur.gec dollenme olabılır 1 hafta gerıden gelıyor olabılır.acele etme ama moralın de bozma.dua et yedıklerıne ıctıklerıne dıkkat et kesın gorunecektır.

canım benimde başıma geldi ama ben bebeği hiç görmedim kürtaj oldum...sen kesinlikle başka doktorada git farklı şeyler söyleyebiliyorlar.8 haftaya kadar bekle inşallah duyarsın kalp atışlarını

inşallah canımmm...inşallahhhh..o kürtaj lafını duymak bile insanın canını sıkıyor....o anı hayal ediyorum..çookk korkuyorumm..

inşallah dediğin gibidir...2 gün sonra randevum var..size söylüycem inşallah görürümm...işte ama doktorlarda hemen insanın moralini bozuyorlar ya ben ona gıcık oluyorum...adam direk yok boş gebelik amannnn boşverrr biri gider diğeri gelir demezmiii....AHHH O AN ONU BOĞASIM GELDİ...tabi onlar için kolay ama anne o duygularla hayata küsüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…