Bebeğimi Her Özlediğimde Kadınlar Kulubüne Geliyorum...

ozlmalpr84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
642
4
66
İstanbul
Bu özlem geçmeyecek anladım...Belki yeniden hamile kalmak ve sağlıklı bir bebek dünya ya getirmek dindirir bu acıyı, kim bilir... Çok özlüyorum rüya gibi geçen 8 haftayı, iştahla yemek yemek,süt içmek,karnımı severek uyuyup,karnım öpülerek uyanmak.Hayaller kurmak kokusunu hissetmek.Çok özlüyorum elimde değil, anlatamıyorum-anlamazlar...Herkes unuttum sanıyor ama unutmadım.Hamile kıyafetlerine dokunamıyorum,bebek mağazalarına bakamıyorum,hamileliğinden önce bebeğinden önce "kilo alıcam ve çirkinleşicem" diyen anne adaylarına tahammülüm yok.Ben hazırdım herşeye, çirkinleşmeye...Yeterki bırakma beni diye yapardım herşeyi ama olmadı...Çok özlüyorum, çok...................

allah yardım etsin canım sen 8 haftayı özlüyosun ben 39 haftayı kızımın karnımı acıtmak bahasına attığı tekmeleri onun içimde kıpır kıpır oynamasını.ellerimde yıkadığım ütülediğim giysilerini.tiksinerek yinede vazgeçmeyerek içtiğim sütleri.daha hangisini sayayım ki.çook özlüyorum bebeğimi.herkes benimde atlattığımı sanıyor.ama ben 4 ay olmasına rağmen hergün ağlıyorum hala.hala bebek sesine tahammülüm yok. ve çok hasretim bebek kokusuna.şu an bebeğimin sağ salim doğacağına kesin net deseler hiç düşünmem.ama hiç olmayanlar oluyor hayatta benimde başıma gelmez dediğiniz şeyler oluyor.ne diyeyim içimin her gün yanacağı bir acı verdi rabbim ondan geldi sabrediyorum.mezarına gidip ağlayıp evine dönebiliyosun ölmüyosun........çok anlattım inanın eşim ne kadar bu siteye girerek kendimi üzdüğümü söylesede ben burda rahatlıyorum bişeyler yazarak içimi dökerek.....allah bizleree çook yardım etsin..

haklısın tabiki sizinki daha dayanılmaz çok daha acı. Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin.sabır versin sizlerede en yakın zamanda hayırlısıyla anne oluruz inşallah.

ben anneyim çok şükür 27 aylık oğlum var.ama inan hepsinin yeri başka.tabiki onunla avunuyorum ama içimin yanması geçmiyor....

Back
X