Bebeğimi hiç emziremedim, içimde kocaman bir uhte kaldı!!!

Benimde sütüm olmamıştı çocuğumu bir ay bile emziremedim mamaya başladım mecburen nasıl dert edip kahroldum.. Yok anne sütü olmazsa geç algılar geç hareket eder diğer bebeklerden sağlıksız olur hep bu söylentiler.. Bunlar beni mahvetmişti ama boşa dert etmişim çocuğum çok sağlıklı ve bi çok yaşıtına göre yürüme vs ilk kızım başladı.. Lütfen dert etmeyin yine hamileyim sütüm olmazsa bu sefer dertsiz tasasız vericem mamayı :) süt veremiyen annenin psikolojisini bildiğim için yazdım..

Konu sahibinin çocuğu şu an 5 yasindadir. Bu eski konuyu nasil buldunuz merak ettim doğrusu. .

bebeğim 1 ay erken doğmuştu, ağız kasları çok zayıftı, göğsümü tutuyordu emmeye uğraşıyordu ama karnı doymuyordu, aç kaldı diye korkumdan sağarak sütü vermeye başladım, ilk başta sağdığım sütü kaşıkla veriyordum ama sonra kaşıkla çok zorolduğunu görüp biberon vermeye başladım, hem biberondan veriyordum hem emziriyordum, derken 26 günlüktü hiç unutmuyorum, memeyi almadı, 1 ay uğraştık ama asla kabul etmedi, ve ben tam 8 ay anne sütünü sağarak verdim, o emzirme zevkini, o özel kutsal duyguyu hiç yaşayamadım, emziren anneleri görünce hep imreniyorum..

bebeğim şimdi 11 aylık ve 3 aydır anne sütü almıyor...

bebegin en azindan anne sutuyle beslenmis ona sukret.
Benim sutum kesildi, ne paralar doktum denemedigim sey kalmadi, kizim ilk uc ay tam olarak emdi, sonra da gunde bir iki defa sadece.
Sukret.

Buyuk kizim emmedi, ikinciyi kesin emzoririm dedim. Ikinci erken dogdu, yogunbskim dalsn o da emmedi. Ucuncuyu aglaya zirlaya emzirdim.

Back
X