Bebegimi hissetmiyorummm

Annehnm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
47
17
8
27
Arkadaslar merhaba 21 haftalık gebeyim 18-19 haftalikda hissedebiliyordum tekmelerini hareketlerini 2 gündür hiç bişe hissetmiyorum.yok gibi çikolata yedim denedim hareketsiz kaldım hiç bişey hissedemiyorum 2 hafta sonra kontrolüm çok endişeliyim ona zarar gelicrek hiç bişey yapmadım bişey olmuş olabilir mi çok hafif sol kasığımda iğneleme var ve sarımtıkar akıntım oluyor ara ara normalmi deneyimliler yardımcı olabilirim böylemi olması gerekiyor ilk gebeliğim onunla ilgisi varmi

Ne zamandır hissetmiyorsun keşke sağlık ocağına gitseydiniz bugün 2 hafta uzun bi süre pazartesi gidin

2 gun çok uzun bi süre değil normal bende sabahları belirli süre hissetmiyorum korkma bisey yoktur inşallah

Canim zaten 21 haftadasin yani uyuyor olabilir cok fazla hissedemezsin o zamanlarda endise etme bende bir ara takmistim hareket etmiyor diye gobegime dokunuyordum doktor hareket etsin diye hafif gobegimi oynatirdi durterdi onu bende oyke yapardim esim rahatsizetme uyuyordur belki derdi hep yani o haftalarda zaten cok hareketli degil o yuzden agrin sancin kanaman yoksa pek rahatsiz etme cok dertte etme bazeb hareket etse bile daha kucuk oldugu icin hissetmezsin zaten biraz buyusun seni hic rahat birakmaz 🤗

Yorgun ve yoğun olduğumda ben de hissetmiyordum o haftalarda. Uzun bi süre de hissetmedim, plesanta ön yerleşimli olunca hissedilmeyebiliyormuş bunu öğrendim ve plesantam öndeymiş gerçekten. Aklına kötü bişey getirme sağlık ocağında dinliyorlar kalp atışını

Temizlik yaptığım gün ve sonra ki gün kesinlikle hissetmiyorum bende.. yorma kendini bol bol yat dinlen ımkanin varsa baktin ki halen aynı kadın doğum hastanesi varsa bulunduğun ilde oranın aciline git

Temizlik yaptığım gün ve sonra ki gün kesinlikle hissetmiyorum bende.. yorma kendini bol bol yat dinlen ımkanin varsa baktin ki halen aynı kadın doğum hastanesi varsa bulunduğun ilde oranın aciline git
Gercekten doğru yorulunca hiç hissedilmiyor

İçinde bulunduğun haftalarda bebek %90 uyuyormuş ben de 20. Haftaya yeni girdim:) bi gün hissedersin sonra 3 gün geçer öyle hissedersin korkma evham yapma hemen 🙃

Back
X