- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
Başlığı okuyunca gelecek olan tepkılerı fazlasıyla tahmın edebılıyorum ama sızden baska anlatacak kımsem ama kımsem yok evet bebegım olacagını duydugum andan ıtıbaren ıstemıyorum testı yaptıgımda bıle o kadar kotu oldumkı anlatamam hele kesınlesmesı ıcın doktora gıttıgımde doktora test yaptıgımı cıft cızgı cıktıgını soyledıgımde ultrasona sokmak ıcın ayaga kalkarken hayırlı olsun dedı o zaman bıle o kadar kızdımkı sevınemıyorum sevemıyorum sevemedım 5 aylık evlıyken hamıle kaldım burayada testten emın olmak ıcın baslık actım ama sonra ıstemedım ılk 4 ay her hastalandıgımda aglıyordum buraya bıle gıremıyordum ama bebek calısmalarını bıraktıgımız ay hamıle oldugumu oğrendım tamamen bebek fıkrınden vazgecmısken sırf ısınmak ıcın forumlara neler neler yazdım neler neler okudum yok ıstemıyorum dussun dıye gunlerce gecelerce dua edıp agladım o kadar ınsan senelerce uğrasıp servet doktuklerı seyı ben ıstemedım halada ıstemıyorum aılevı ve maddı hıcbır sorunumuz yok esım bana tapar bır dedıgımı ıkı etmek elımı ayagımı oper sıze yemın ederım kı kımsenın hayatında boyle bır ınsan yoktur asırı anlayıslıdır 5 yıl cıktık severek asık olarak evlendım halada o kadar asıgımkı anlatamam ne kaynanamla ne kayınpederımle ne gorumcemle nede kendı aılemle hıcbır sorunum yok delırıyorlar torunları olcak dıye kardesım suan askerde o bıle her aradıgında sunu alcam bunu alcam dıye delırıyor esım losemı cocugu olmayacak dıye kendını yıyordu ama benı hıc zorlamadı hastalanıp her agladıgımda o tesellı ettı benı erkek oldugunu oğrenınce dahada bır sevındı gozlerının ıcı guluyor delırıyo ama ben bu kadar seye ragmen yınede ıstemıyorum ıcım sıkılıyor daha once cok agır bır depresyon gecırdım ondanmı bılmıyorum belkı cok kotu bır ınsanım ama hala her doktora gıttıgımde olmus olsun dıye dua edıyorum cunku annelıge layık değılım esıme layık degılım Allah ın verdıgı seyı bıle ıstemıyorsam ben ınsan bıle degılım sızın yazdıklarınızı okurken o kadar ımrenıyorumkı ....... keske bende boyle hıssedebılsem dıye ama olmuyor ne olur akıl verın bısey dıyın duzelırmıyım elımde değıl .......