Bebeğimi Kaybetme Korkusu

miamik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
142
159
103
İzmir
Merhaba hanimlar, ben bugun itibariyle 7+4 gunluk hamileyim. Ogreneli 3 hafta oldu, 3 hafta icinde yasadigim panik ataklari sormayin gitsin. Kimyasal gebelik mi, dis gebelik mi diye kafaya taktim, keseyi gorduk cok sukur. Simdi de surekli dusuk korkusuyla yasiyorum. Doktor herhangi bir sorun yok dedi ama ben dusunmeden edemiyorum. Bugun kontrolum var, kalp atisini duyamamaktan ona bir sey olmasindan cok korkuyorum... Hatta takintilarim "ya bebek karnimda buyuyunce kordon dolanirsa boynuna" seklinde hastalik boyutuna geldi. Sitede okuduklarimdan mi etkileniyorum bilmiyorum. Benimle ayni durumi yasayan var mi?

Ben hamileyken sotede acilan olumsuz konular cok etkiliyordu.

Allah inanciniz varsa bu konuda en guzel yol tevekkul. Siz var etmediniz ki dusse de napabilirsiniz yani? O ol derse olur. Ben bunu bu sekilde dusundugumden dolayi cok rahat bir hamilelik gecirdim.

Aslında o kadar haklısınız ki. Ama o içimdeki korkuyu her an atamıyorum. Daha cok tevekkul etmeye calisacagim. Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim.

Canım hiç üzülme annelik psikolojisi bu bak 6 aylık oldum hala her kontrolde heyecanlıyım. Kalbi duyacaksın bitmeyecek ki. İkili teste gireceksin sonucu bekleyeceksin. Bebeğim kilo aldı mı diyeceksin. Sonra bebek büyüyüecek hareketlerini hissetmeye çalışacaksın. Sonra 22 hafta gibi detaylı ultrason telaşı saracak. Şeker testi olacaksın derken derken hep bi annelik endişesi. Kucağına alınca bitecek mi ki bu sefer ateşi mi var karnı koydu mu göbeği düştü mü... Hoşgeldin hayatın yeni merkezine

olmazmı ben varım manyak oldum iyice benmde pko oldugu için 2 hafta küçük görünüyo henüz sadece kese gördüm ama kafamda deli sorular 2 doktorda sorun teşkil edecek bsy sölemedi bebeği görmeyi beklicez 10 gün sonra gel dediler ama o 10 gün nasıl gecer blmyrm endişe etmekten midem agrıdı

Olmaz mı benim ilki dış gebelikti şimdi kese görünecek mi kalbi atacak mı diye her gittiğimde ödüm kopuyor birde düşük tehlikem oldu kanamam vardı şimdi her tuvalette gittiğimde korkuyorum yine aynı şeyi görecem diye doğana kadar bitmeyecek bu korku

keşke erkenden öğrenmeseydk söle 7 8 haftalıkken öğrenseydk

Bugun kalbini duyduk cok sukur Allah hepimizin evladina saglikla kavusmasini nasip etsin. Cok haklisiniz, hayatin merkezi degisti hem de daha dogmadan. Bir de yuzunu gorsem ne olacak bilmiyorum :)

Bende 7 haftalık hamileyim 3gün önce hafif kanwmam oldu panikle hastaneye gittik. Düşük tehlikesi var ama bebek iyi dediler görülüyor bebegin kalp atısını duyduk. Dinleniyorum simdi. Dün yine yogun bir kanama yasadım cok korktum. 4kadın dogum uzmanıyla görüstük hepsi kalp atışı bebegin tutundugunu gösterir cogu hamile de olan bir durum bu lekelenme ler dediler.iğne oldum simdi hap kullanıyorum ama bebek düşecek olursa hic bisekilde durdurmayız oyüzden stres yapmayın dediler. Ben stres yapıyorum ama Allahım en dogrusunu en iyisini sen bilirsin hayırlısını nasip et bizlere herşey razıyım diye dua ediyorum.demem o ki kafada kurmayın düsünmeyin ozaman bebek icinde sizin icinde daha kötü oluyor pozitif düsünelim pozitif olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…