Ben hamileyken sotede acilan olumsuz konular cok etkiliyordu.Merhaba hanimlar, ben bugun itibariyle 7+4 gunluk hamileyim. Ogreneli 3 hafta oldu, 3 hafta icinde yasadigim panik ataklari sormayin gitsin. Kimyasal gebelik mi, dis gebelik mi diye kafaya taktim, keseyi gorduk cok sukur. Simdi de surekli dusuk korkusuyla yasiyorum. Doktor herhangi bir sorun yok dedi ama ben dusunmeden edemiyorum. Bugun kontrolum var, kalp atisini duyamamaktan ona bir sey olmasindan cok korkuyorum... Hatta takintilarim "ya bebek karnimda buyuyunce kordon dolanirsa boynuna" seklinde hastalik boyutuna geldi. Sitede okuduklarimdan mi etkileniyorum bilmiyorum. Benimle ayni durumi yasayan var mi?
Aslında o kadar haklısınız ki. Ama o içimdeki korkuyu her an atamıyorum. Daha cok tevekkul etmeye calisacagim. Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim.Ben hamileyken sotede acilan olumsuz konular cok etkiliyordu.
Allah inanciniz varsa bu konuda en guzel yol tevekkul. Siz var etmediniz ki dusse de napabilirsiniz yani? O ol derse olur. Ben bunu bu sekilde dusundugumden dolayi cok rahat bir hamilelik gecirdim.
Canım hiç üzülme annelik psikolojisi bu bak 6 aylık oldum hala her kontrolde heyecanlıyım. Kalbi duyacaksın bitmeyecek ki. İkili teste gireceksin sonucu bekleyeceksin. Bebeğim kilo aldı mı diyeceksin. Sonra bebek büyüyüecek hareketlerini hissetmeye çalışacaksın. Sonra 22 hafta gibi detaylı ultrason telaşı saracak. Şeker testi olacaksın derken derken hep bi annelik endişesi. Kucağına alınca bitecek mi kiMerhaba hanimlar, ben bugun itibariyle 7+4 gunluk hamileyim. Ogreneli 3 hafta oldu, 3 hafta icinde yasadigim panik ataklari sormayin gitsin. Kimyasal gebelik mi, dis gebelik mi diye kafaya taktim, keseyi gorduk cok sukur. Simdi de surekli dusuk korkusuyla yasiyorum. Doktor herhangi bir sorun yok dedi ama ben dusunmeden edemiyorum. Bugun kontrolum var, kalp atisini duyamamaktan ona bir sey olmasindan cok korkuyorum... Hatta takintilarim "ya bebek karnimda buyuyunce kordon dolanirsa boynuna" seklinde hastalik boyutuna geldi. Sitede okuduklarimdan mi etkileniyorum bilmiyorum. Benimle ayni durumi yasayan var mi?
olmazmı ben varım manyak oldum iyice benmde pko oldugu için 2 hafta küçük görünüyo henüz sadece kese gördüm ama kafamda deli sorular 2 doktorda sorun teşkil edecek bsy sölemedi bebeği görmeyi beklicez 10 gün sonra gel dediler ama o 10 gün nasıl gecer blmyrm endişe etmekten midem agrıdıMerhaba hanimlar, ben bugun itibariyle 7+4 gunluk hamileyim. Ogreneli 3 hafta oldu, 3 hafta icinde yasadigim panik ataklari sormayin gitsin. Kimyasal gebelik mi, dis gebelik mi diye kafaya taktim, keseyi gorduk cok sukur. Simdi de surekli dusuk korkusuyla yasiyorum. Doktor herhangi bir sorun yok dedi ama ben dusunmeden edemiyorum. Bugun kontrolum var, kalp atisini duyamamaktan ona bir sey olmasindan cok korkuyorum... Hatta takintilarim "ya bebek karnimda buyuyunce kordon dolanirsa boynuna" seklinde hastalik boyutuna geldi. Sitede okuduklarimdan mi etkileniyorum bilmiyorum. Benimle ayni durumi yasayan var mi?
keşke erkenden öğrenmeseydk söle 7 8 haftalıkken öğrenseydkOlmaz mı benim ilki dış gebelikti şimdi kese görünecek mi kalbi atacak mı diye her gittiğimde ödüm kopuyor birde düşük tehlikem oldu kanamam vardı şimdi her tuvalette gittiğimde korkuyorum yine aynı şeyi görecem diye doğana kadar bitmeyecek bu korku
Ondan sonra da bitmiyor tam 40 hafta hepsinde aynı streskeşke erkenden öğrenmeseydk söle 7 8 haftalıkken öğrenseydk
sizin ne kadarlık şimdiOndan sonra da bitmiyor tam 40 hafta hepsinde aynı stres
Bugun kalbini duyduk cok sukur Allah hepimizin evladina saglikla kavusmasini nasip etsin. Cok haklisiniz, hayatin merkezi degisti hem de daha dogmadan. Bir de yuzunu gorsem ne olacak bilmiyorum :)Canım hiç üzülme annelik psikolojisi bu bak 6 aylık oldum hala her kontrolde heyecanlıyım. Kalbi duyacaksın bitmeyecek ki. İkili teste gireceksin sonucu bekleyeceksin. Bebeğim kilo aldı mı diyeceksin. Sonra bebek büyüyüecek hareketlerini hissetmeye çalışacaksın. Sonra 22 hafta gibi detaylı ultrason telaşı saracak. Şeker testi olacaksın derken derken hep bi annelik endişesi. Kucağına alınca bitecek mi kibu sefer ateşi mi var karnı koydu mu göbeği düştü mü... Hoşgeldin hayatın yeni merkezine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?