bebeğimi kaybetme korkusu

canmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
92
55
98
merhaba hanımlar..20 haftalık hamileyim ilk gebeliğimi yaşıorum.her an bebeğimi kaybedecekmişim korkusu yaşıyorum.ya kalbi durursa ya beni bırakırsa diye hep düşünüyorum.oysa bebeğimin sağlığı ve gelişimi yerinde herhangi bir tehlikeli durumu yok ama kaybetme duygusunu kafamdan atamıyorum..biliyorum saçmalıyorum ama benim gibi düşününen varmı?bu duygudan nasıl kurtulurum yardımcı olurmusun hamileliği kendime zehir ediyorum..bebeğime alışveriş yapmak istiyorum ama bu duygulardan dolayı yapamıyorum..bu durum beni çok üzüyor

Bende de o duygular var tek corap dahi alamiyorum icim karariyor bazen hersey Allahtan diyorum

Canım ilk zamanlar düşük tehlikem olmuştu hafif kanama geçirdim ve 1 hafta yattım.
şimdi 12 haftaligim ve bazen bende korkuyorum hatta diyorum beni bırakma sakin diye..
bilinç altına yerlesmis bir kere atamiyorum.

Kızlar malesef bu duygu galiba kucağımıza alana kadar geçmicek..bende öyle bazen ağlıyorum ya olmasa naparım diye demekki bütün anne adayları böyleymiş kurban olduğum Allahım bebeklerimizi bağışlasın bize sağ salim

bence bir psikologla konuşun muhtemelen hormonların etkisiyle hassaslaştınız birde annelik güdüleri tuz biber olmuş.psikologla konuşmak bile sizi rahatlatacak ve keyifli bir hamilelik geçireceksiniz.Hiç üzülmeyin birçok anneler bu ve benzeri kaygılar yaşıyor

Ayni seyi bende yasiyorum benimde ilk bebegim dusuk tehlikem var 1 hafta hastanede yattim serumlar ignelrr ilaclar ciktm ama tuvalete bile gtsem korkuyorum bebegimi kaybedicekmis hissine kapiliyorum . Yada erken dogum yapcam zanndyrm ya premature olursa ya kuvzde kalmak zorunda kalirsa diye herseyden korkuyorum vee sanirim dogurunada kadar gecmiycek bu korku

bu anları gülerek hatırlarız inşallah...Allahım herkesin meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Yalniz değilmişim. Ben de en ufak bi ağrı sancı bişey hissetsem panik oluyorum alisverise bile başlamadım. Cinsiyeti belli olsun öyle diyordum. Cinsiyetini ogreneli çok oldu ama hala begendgm bişeyi bile almıyorum Öncesinde de bır dusugum var allaha emanet ler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…