Bebeğimi kaybetmek istemiyorum!!!

efgan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
116
6
46
Ankara
Arkadaşlar 29 haftalık hamileyim bebeğim çok hasta ne olur bana dua edin..... Bebeğim için yasin-i şerif ve şifa duaları okuyabilrmisiniz... Kulun kula yaptığı dua geri çevrilmemezmiş..... Ne olur sizde dualarınızı üzerimizden eksik etmeyin... Artık çok yoruldum dayanacak gücüm kalmadı.......

Senin için dua edeceğim canım benim Rabbim sağlıkla versin kucağına bebeğini canını sıkma dualarım seninle...

canım akşamları okuyorum genelde. bu akşam okuduğumda sana da dua ederim. RABBİM bebeğine şifa versin inşallahh... dikkat et kendine.

tabi ki ederiz
allah bebeğiniz sana bağışlasın
rahatsızlığı ne acaba söylemek istersen

Allah şifa versin inşallah canım dualarım sizinle ......Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah sağ salim al kucağına

cnm allah yardımcın olsun, inşallah sağlıklı sıhhatli olarak alırsın kucağına yavrunu....
bende amniyosentez yaptırmıştım, bebeğimin sağlıklı olmadığını düşünmenin ne kadar kötü hissettirdiğini biliyorum

amin canım inşallah.... özellikle benim için anne olmakta çok zor... insanın çaresiz kalması çok zor.. kafam çok karışık... üçüncü kere aynı acıyı yaşamayı bebekleğimi beton beşiğe koymayı istemiyorum...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…