bebeğimi kaybettim kurtajdan sonra ne zaman adet olurum..

ismetbeyinbiricikhanimi

Canım kızım FATIMA ZEHRAM balyanagim
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
2.813
2.414
63
35
9+4 te bebeğim kalbi durduğu için yavrumu aldılar. .. çok kötüyüm ciğerim yanıyor.. kurtajdan sonra doktorum eşime rahimde perde var onu aldırmadan hamile kalmasın demiş. Kurtajdan sonra ne zaman adet olunuyor. Perde ameliyatı için adetimi beklemek zorundayım normalde adetim düzensiz kurtajdan sonra nolacak hiç bilmiyorum.. biran evvel perdeden kurtulup hamile kalmak istiyorum.. lütfen dualarınizi eksik etmeyin benden..

Çok geçmiş olsun.. Kürtajın ilk gününü, adetin ilk günü gibi sayacaksınız.Yani normal durumda; kurtaj olduğunuz günden 28 gun sonra adet olmanız gerekiyor

Normal adet döngüsü gibi oluyor kanama da aynı süre 7 gün oluyorsan 7 gün ben kurtajdan bir yıl sonra tekrar hamile kaldım toparlandı bekledim ve sağlıklı iki oğlum var geçer bu günler merak etme ben 2 kez düşük yaptım.

Canımmm kıyamam.sen de mi kaybettin yavrunu.maalesef ben de 12.haftada oğlumu kaybettim.cansunun topiğinden tanıyorum seni.rabbim sabır versin.Allah yardımcın olsun.

Amin canim
InşaAllah Rabbim bana da nasip eder o günleri..

Canımmm kıyamam.sen de mi kaybettin yavrunu.maalesef ben de 12.haftada oğlumu kaybettim.cansunun topiğinden tanıyorum seni.rabbim sabır versin.Allah yardımcın olsun.
Amin canim Rabbim hepimize sabır versin.. Rabbim inşaAllah kucaklarimizi sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun insaAllah. Duanda unutma canım beni

Cuma günü canim 5 gün önce annemde 40 gün gelir diyor ama bence okadar uzun surmez çok az geliyor çünkü
Hayır canım doğum yaparsan 40 gün gelir.kürtaj sonrası 1 hafta kadar kanama olur.kürtajdan ortalama 40 gün sonra adet olursun diyorum.normalde düzenin varsa daha erken de olabilirsin.

Hayır canım doğum yaparsan 40 gün gelir.kürtaj sonrası 1 hafta kadar kanama olur.kürtajdan ortalama 40 gün sonra adet olursun diyorum.normalde düzenin varsa daha erken de olabilirsin.
Anladım canim. İnsaAllaH adetim düzene girer yaaa adetim hiç düzenli degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…