Bebeğimi kaybettim

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar merhaba. 7+2 hamileydim.Salı günü kahverengi kanamam başlamıştı. Hemen doktora gittim. Bebeğin kesesinin düzgün olduğunu ama kalbinin normale göre biraz daha yavaş attığını söylemişti doktor. Progestan verdi.Ama dün akıntı ve ağrı artınca hemen geri gittik. Bebeğin kalbinin durduğunu iyice aşağı indiğini söyledi . Bugün yarın düşük yaparsın dedi. Dün zaten çok ağrılı bı şekilde avuç içinin yarısı kadar küçük bı parca düştü ama kızlar şimdi kanamam da agrimda kesildi. Doktor beyaz büyük bı parca düşecek demişti öyle olmadı.normal mi bu?
Ama bu Sabah öyle bı boslukla uyandım ki Rabbim kimseye yaşatmasın

Çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bilirim o psikolojiyi ıki kere yaşadım geçen hafta bende bebegimi kaybettim kalp atışı durduğu için çok zor rabbim kimseye yaşatmasın Allahım bundan sonraki bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısını uzun ömürlüsünü versin 🤲🙏

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Rabbim bir daha yaşatmasın 🙏
daha sağlıklısını nasip etsin 🌺

6+4 te betanız 600 küsürdü konunuzu hatırladım. DEmek ki sağlıksızmış ki düşmüş üzülmeyin lütfen. Çok geçmiş olsun. Allah yerini sağlıkla doldursun inşallah🙏🏻♥️

Kızlar merhaba. 7+2 hamileydim.Salı günü kahverengi kanamam başlamıştı. Hemen doktora gittim. Bebeğin kesesinin düzgün olduğunu ama kalbinin normale göre biraz daha yavaş attığını söylemişti doktor. Progestan verdi.Ama dün akıntı ve ağrı artınca hemen geri gittik. Bebeğin kalbinin durduğunu iyice aşağı indiğini söyledi . Bugün yarın düşük yaparsın dedi. Dün zaten çok ağrılı bı şekilde avuç içinin yarısı kadar küçük bı parca düştü ama kızlar şimdi kanamam da agrimda kesildi. Doktor beyaz büyük bı parca düşecek demişti öyle olmadı.normal mi bu?
Ama bu Sabah öyle bı boslukla uyandım ki Rabbim kimseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsun canm Allah bir daha yaşatmasın üzme kendini inşallah sağlıklı bir bebeğin olur bir sikinti mi vardi doktor bir şey demedi mi

Çok geçmiş olsun 🙁Demek ki sağlıklı gebelik değilmiş o yüzden düşmüş vücudun daha iyisini yapacak ve inşallah bir daha ki sefere sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🙏

Cok gecmis olsun :( benimde bebegimin kalbi yavas atiyordu maalesef dustu ocak ayinda. Simdi 16 haftalik gebeyim. Dusuk yaptigim icin ve bebegimin kalbi yavas attigi icin bu gebeligimde kan sulandirici kullandim iyi geldi. bikac ay sonra tekrar gebelik dusunebilirsin. Umarim her sey gonlunce olur :)

Back
X