- 16 Şubat 2012
- 1.577
- 504
- 323
Doktordan kontrolden geldim herşey normal dedi doktorum güzel gidiyoruz dedi bir sorun yok dedi, karnımın altında yoğun agrım ve yoğun akintim olduğunu belirttiğim halde fitil verdi ve gönderdi eve, o gün doğum kasılmaları yaşadım sancim arttı gece boyu , suyum geldi yoğun kanamam geldi 24. Haftada kaybettim bebeğimi 

aslında kalp atışı vardı acile gittiğimde, kendi doktorum geldi muayene etti doğum kanalına girmiş dedi malesef yaşama şansı olmaz dedi daha yarim kiloydu 

hamileliğin en başından beri istirahatle geçirdim, kanamalı geçirdim , serklaj olmuştum 14. Haftada , buna rağmen herşey yolundaydı yavrumun hareketlerini de hissediyor ve karnımın üstünden bile görüyordum 

nasıl.birden bire böyle.birsey oldu anlamadım sancim.varken artarken doktoruma mesaj atmıştım enfeksiyondan mi yoksa erken mi doğum yapıyorum bu şancı onu mu gösteriyor diye , ki öyle de oldu , çok üzgünüm gerçekten, allah ım bi mucize vermişti, tekrar geri aldı, yavrum yerine keşke ben ölseydim, pskolojim alt üst, devamlı ağlıyorum , Allah kimsenin başına vermesin , gecekten çok zormus , koklayamadigim, bir hevesle.bekledigim , yavrumu göremedim