Bebeğimi kaybettim

bende 24 ocakda kaybettim meleğimi çok zormuş gerçekten, anlayabiliyorum sizleri, Allah en kısa zamanda sağıklı yavrular naip etsin

Allah sabır versin canım gerçeken çok zor. Allahım en kısa zamanda kavustursun bizi yavrularımıza
inşallah canım.

nurumm üzülme diicem ama ne desem boş sen ii ol ki hersey ii olsun benimde iki kaybım oldu bitanesi daha 2 haftalıkken kanamayla düştü ikincisinde de 01.02.2011 de kürtaj olmak zorunda kaldım cünkü ikizlerimin kalbi durmuştu.cok üzüldüm cok agladım allahtan ümit kesilmez yiyecek ekmegi yokmuş dedim allah herseyin hayırlısını versin 3 ay sonra tekrar deneyebilecegimi söyledi doktorum ama önce neden böyle oldugunun arastırılması gerekiyomuş testlerimi yaptırdıktan sonra baslıycam allahın izniyle calışmalara...
inşallah hepiniz birdahaki sefere saglıklı bir şekilde alırız kucagımıza bebişlerimizi..

herşeyde bir hayır vardır derler ya, doğru gerçekten de. ben de 20 ocakta kaybetmiştim bebeğimi. 9 haftalıkken kalbi durmuştu ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.çok acı çekmiştim.çok üzülüp ağlamıştım. ama sonradan tahlil sonuçlarından öğrendiğimize göre bebek turner sendromluymuş. sağlıksız bebekler ölüyormuş zaten,doğal seçilim...artık üzülmüyorum,sağlıksız bir bebek dünyaya getirmektense böylesi çok daha iyi. bebeğini erken dönemde kaybeden dostlar, muhtemelen benzer bir sağlıksız durumdan dolayı bebeğinizi kaybetmişsinizdir. üzülmeyin demek de anlamsız,üzülüyor insan ama doğanın kanunu bu,doğa sağlıklı olanı seçiyor... bir dahakine sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah...

Back
X