bebeğimi kaybettim...

Gurmes

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
1.186
1.158
333
arkadaşlar 15 haftalık hamileydim bebğimi sabaha kadar sancının sonunda düşürdüm.. doğum sancısı çektim resmen.. baştan beri kanamalarım oluyodu ama iyi diyolardı dr.lar hep, çok morlaim bozuk lütfen bana birşeyler söyleyin benzer durumla karşılaşan varmı,
iğnelerle haplarla belkide bu haftaya kdr geldi ama olmadı işte.. aniden ağrı başladı 24 saat sancıdan sonra düştü. allah kiöseye yaşatmasın.. çok kötü bir durum.. tekrar hamile kalmak istioyrum ama çok korkuyorum..

arkadaşlar 15 haftalık hamileydim bebğimi sabaha kadar sancının sonunda düşürdüm.. doğum sancısı çektim resmen.. baştan beri kanamalarım oluyodu ama iyi diyolardı dr.lar hep, çok morlaim bozuk lütfen bana birşeyler söyleyin benzer durumla karşılaşan varmı,
iğnelerle haplarla belkide bu haftaya kdr geldi ama olmadı işte.. aniden ağrı başladı 24 saat sancıdan sonra düştü. allah kiöseye yaşatmasın.. çok kötü bir durum.. tekrar hamile kalmak istioyrum ama çok korkuyorum..
i
çokkk geçmiş olsunnn seni anlıyorum bende 6 haftalıkken yaşamıştım.. 3 ay geçti aradan.. üzülme diyeceğim ama bu ne kadar işe yarar bilemem.. allahım bbir daha bu acıyı yaşatmasın

aynı şeyleri yaşamışız canım bende 15 haftalık oğlumu kaybettim ağrı sancı doğum arkasından kürtaj ne var yaşadım 1 haziranda kaybettim eylül 28 den beri korunmuyorum ama kardeşi gelmedi henüz oğlumun acın azalıo canım günler geçio su gibi yeniden umut ediosun yumurtlama ilişkiler derken vakit geçio allah eşinle sana sağlıklı ömür versin evladının yeri dolsun inşallahh

i
çokkk geçmiş olsunnn seni anlıyorum bende 6 haftalıkken yaşamıştım.. 3 ay geçti aradan.. üzülme diyeceğim ama bu ne kadar işe yarar bilemem.. allahım bbir daha bu acıyı yaşatmasın

sizede çok geçmiş olsun allah sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize..

aynı şeyleri yaşamışız canım bende 15 haftalık oğlumu kaybettim ağrı sancı doğum arkasından kürtaj ne var yaşadım 1 haziranda kaybettim eylül 28 den beri korunmuyorum ama kardeşi gelmedi henüz oğlumun acın azalıo canım günler geçio su gibi yeniden umut ediosun yumurtlama ilişkiler derken vakit geçio allah eşinle sana sağlıklı ömür versin evladının yeri dolsun inşallahh

benimd erkek demişti dr.ama napalım k ısmet değilmiş kaderimize boyun eycez tekrar yaşamayalım yeterki.. iyi dileklerin içn allah razı olsun inşallah bebek haberlerimizi veririz birbirimize yakında.. benim beklemem gerekçek en azından 3 ay.. ama zaman nasıl geccek bilmiyorum.. allahım kimseyi sınamasın.. bu kadarlık birliktelik bile insana sanki up uzun geliyor ayrılmak koyuyor bebişinden. . umarım bir sebeb yoktur düşük olmaasından şimdide bişiymi var diye endişeleniyorum..

bende melegi mi kaybettim 3 gün önce cuma aksamı cok agrıyla kanlı kanmayla yattım sabah kalktıgımda ben benden gecmiştim agrılar cok kotu sagımdan soluma dönemedim o agrıların içinde benim tek düşündügüm sey bebegim canım hıç kırıklarlaa wc ye gittigimde melegimin bir parcasını düşürdüm dr gittigimde canımın canını aldı dünyam basıma yıkıldı 1 gece hastanede kaldık dan sonra evdeyim allah bana ve herkeze se sabır versin dünyam karaldı evledım canım yawrum daha 11 haftalıkdı hala karnımı oksuyor seviyorum içeme sindiremiyorum canım canım yawrumm....

allah sanada sabır versin kardeş ...

Back
X