Merhaba, öncelikle gemiş olsun... Ben de ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım son adet tarihime göre 8 haftalıktı... Çok yıkıcı oluyor afallayıp napıcağını şaşırıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Hala daha aklıma geldikçe üzülürüm ama şöyle düşün sağlıksız bir gebelikmiş ki vücudun onu atmış. Ben hep böyle avuttum kendimi... Ben de bir süre istemem diyordum ama 3-4 ay sonra tekrar aynı heyecanı yaşamak isteyeceksin benim gibi. Ben düşüğümden 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.. Şu an herşey çok güzel gidiyor şükür ki. Merak etme 2. sinde de aynı şeyi yaşayacaksın diye birşey yok, hatta düşük sonrası rahim artık gebeliğe alışkın olduğundan 2. sinin düşme riski daha az oluyormuş. üst üste 3 düşükte genetik bir sebep aramaya başlıyorlarmış doktorlar ve zaten ilk gebeliklerin çoğu düşükle sonuçlanırmış ama kimi kadın hamile olduğunu öğrenerek kimisi haberi bile olmadan yaşarmış bu düşüğü... Sadece zamana bırak, için rahat olsun... Bir sonrakinde, sen kendini hazır hissettiğinde çok güzel ve rahat, daha bilinçli bir gebelik geçireceksin ve inşallah bebeğine kavuşacaksın...