Bebeğimi kaybettim

17 haftalıktı canım inşallah öyle bişey olmaz 3 gün önce suni sancıyla doğurdum senin ki ne kadarlık

Canım üzülme sakın o sana şefaatcı biiznillah

Bende 20haftalık ken kontrol le gittim bebeğim vefaat etmişti bir hafta kadar önce, suni sancı ile doğum yaptım.. Kızım melek oldu.

Yıllarca bekledim. 2tüp bebek denemesiyle oldu onu da kaybettim..

Rabbim sabır versin bende iki evladını hissedemeden kaybeden bir Anne'yim çok zor biliyorum Allah'ım yardımcınız olsun. ..

Canım üzülme sakın o sana şefaatcı biiznillah

Bende 20haftalık ken kontrol le gittim bebeğim vefaat etmişti bir hafta kadar önce, suni sancı ile doğum yaptım.. Kızım melek oldu.

Yıllarca bekledim. 2tüp bebek denemesiyle oldu onu da kaybettim..
Rabbim sabır versin meleğiniz size şefaatçi olacaktır insallah

Amin inşallah ahirette buluşmak nasip olsun benimki de kızmış cinsiyetini öğrenecektim geçen hafta çarşamba kalbi durmuş dediler bebeği aldık biz gömdüler eşini yolladılar patolojiye en çokta kaynayan sütüm göğüslerim süt doldu akıyor sürekli

Allah yardımcımız olsun sizleri anlıyorum rabbim bi daha yaşatmasın hiçbirimize

Allah bunu yaşayan herkese yardım etsin, sabır versin ve tekrarını göstermesin.

Rabbim sabır versin inanın çok üzüldüm sebebi neymiş bir şey dediler mi ?
Allah en kısa zamanda yen, bir evlat nasip etsin inşallah

Sebebini patolojiden sonra söylerler sanırım bilmiyorum hiç kanamam rahatsızlıgım olmadı herşey gayet iyiydi..

cocuk cok sukur hareket edio ama kanama alani cok fazla cok bisey demediler yaticam tuvaletten baska biseye kalkmiycam heyet raporu verdiler 4 gun sonra bidaha kontrol of cok zor allah yardimcimiz olsun

Karnın da bebeği ölenler yardım
Allah bununla geçmiş etsin.benim 11. Haftada kontrole gittigimde 9. hafta da kalbi durmuş olduğunu öğrendim.kürtajla alındı.pataloji temiz çıktı . genetik testte kan pihtilasmasi olduğu ortaya çıktı.şimdi igne ve ilaç kullanıyorum 30. haftaya geldik çok şükür . Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin yeniden

En korktuğum şey ya. Allah yaşayan herkese sabır versin tekrarını yaşatmasın inşallah. Sabır diliyorum kızlar. Başınız sağolsun :(

Back
X