Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahim yardimcin olsun cnm bnm hac haftalikti ? benimde kanamam var yarin doktora gidicem cok korkuyorumKarnın da bebeği ölenler yardım
Allah sabir versin canim cok uzuldum17 haftalıktı canım inşallah öyle bişey olmaz 3 gün önce suni sancıyla doğurdum senin ki ne kadarlık
Rabbim sabır versin meleğiniz size şefaatçi olacaktır insallahCanım üzülme sakın o sana şefaatcı biiznillah
Bende 20haftalık ken kontrol le gittim bebeğim vefaat etmişti bir hafta kadar önce, suni sancı ile doğum yaptım.. Kızım melek oldu.
Yıllarca bekledim. 2tüp bebek denemesiyle oldu onu da kaybettim..
benimkide 12 haftalik doktora geldim smdi sira bekliyorum17 haftalıktı canım inşallah öyle bişey olmaz 3 gün önce suni sancıyla doğurdum senin ki ne kadarlık
Ne dediler canımb
benimkide 12 haftalik doktora geldim smdi sira bekliyorum![]()
Allah bununla geçmiş etsin.benim 11. Haftada kontrole gittigimde 9. hafta da kalbi durmuş olduğunu öğrendim.kürtajla alındı.pataloji temiz çıktı . genetik testte kan pihtilasmasi olduğu ortaya çıktı.şimdi igne ve ilaç kullanıyorum 30. haftaya geldik çok şükür . Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin yenidenKarnın da bebeği ölenler yardım