Bebeğimi kaybettim😥😥

Anneyimben12

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
21
5
6
İyi akşamlar. 9 hafta 4 günlük hamileyim ama 8 haftalık ken kalbi durmuş bebeğimin pazartesi kürtaj olucam 4 yasnda oğlm var ve daha hiç kürtaj olmadım korkuyorum da olmaya 5 doktora gittim 5 ide kalbinin durduğu nu söyledi ama benim ne ağrım var ne kanamam bu normalmii acaba

Başınız sağ olsun Allah bir daha yasatmasin. Ben özel hastane de vakumlu kürtaj olmuştum öncesinden vajinal genişletmek için alttan ilaç koymuşlardı kanamam oldu sonra pıhtı şeklinde kanamalar devam etti sonra da kürtaja alındım hiçbirşey hissetmemiştim öncesinde de sonrasında da agrım olmadı şükür siz de tez zamanda olursunuz inşallah geçmiş olsun simdiden

İnşallah canım bende tuhaf olan 2 gündür bebegmn öldügünü öğrendim ama 1 hagta önce kalbi durmuş bende ne ağrı var ne kanama

Canım kürtaj bnde oldum birşey hissetmiyosun bnimde 2 aylıkken alındı bebeğim gelişmediği için benimde ne kanamam ne ağrım hiç birşeyim yoktu rabbim yardımcın olsun

Canım kürtaj bnde oldum birşey hissetmiyosun bnimde 2 aylıkken alındı bebeğim gelişmediği için benimde ne kanamam ne ağrım hiç birşeyim yoktu rabbim yardımcın olsun
Ben devlette olucam genel anestezi dediler ama vakumşa fln bişey demedler yinede vakumlamı alırlar acaba kğrtaj öncesi ve sonrası hastande nasl geçiyor

Canım benimde vakumla oldu bnde genel anestezi ile oldum uyandığımda daha başlamadinizmi dedim onalrda bitti diyince kalktm gittim yani korkulack birşey yok ben sadece uzuntumden ağlayarak girdiğim için ağlayarak uyandım

Canım çok geçmiş olsun. Aynı şeyi yasadım 8 haftalık kalbi durmuş dediler üstelik ben 3 hafta boyunca öylece taşımışım.. Ne bir kanama ne bir ağrı hiçbirşeyim yoktu.. Nasip işte.. Allah tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..

Kürtaj olmak çok basit, ağrısız ve kısacık bir işlem.. Hiç korkmayın.. Zaten siz baygınken herşey olup bitiyor.. Sonrasında da fiziksel bir problem yaşamıyorsunuz.. İnşallah psikolojik boyutunu da tez zamanda atlatırsınız..

Sizinle aynısını yaşadım. 10 haftalık sandığım bebeğimin 8. Haftada kalbi durmuş. Özel bi hastanede genel anestezi ile vakumlu kürtaj oldum. Ne ağrım ne sızım olmadı. Korkudan araştıramamıştım. En ufak zorluğu yokmuş meğersem. Hala bazı devlet hastaneleri anestezi kullanmadan yapıyormuş işlemleri ona dikkat edin. Vakumla alındığında içerisini direk çekiyor. Kürtaj sonrası kanamanız bile nerdeyse olmuyor. Önce küçük bi fitil ile rahim ağzı genişletiliyor. Sonra işlem yapılıyor. Korkmayın, ben gereksiz çok korkmuşum.

Maalesef aynısını yaşadım. 9 haftalıkken kalbi durdu. Sizin gibi inanmadım. Üç doktora gösterdim. Üçü de aynı şeyi söyledi.
Sizin de dediğiniz gibi ne ağrım ne kanamam vardı. Bunu doktora dediğimde
Ne yani kanaman olana kadar ölü bebekle mi dolaşacaksın cevabını aldım...
Başın sağolsun Allah sana sabır versin... Bu kötü zamanları eşin ve ailen sayesinde atlatacaksın... En azından ilk zamanlarda ki gibi kalbin acımayacak...

Benimde bebeğim herşey normal giderken saglikli gittiğini söylediği halde 29 Ekim'de kalbi durmuş 30 Ekim'de ikili test için gitmiştim kalbinin durduğunu öğrendim 11 haftaliktik ilaçla düşük yaptım bebeğim ellerimden kayıp gitti. o an aklımdan çıkmıyor hastane başıma yıkıldı ben altinda kaldım sanki.kalbinin durduğunu kabul etmeyip inanmayıp ardından eşimle yine bir doktora gittik oda aynısı dedi.bu duyguyu yaşamayan sizin ne hissettiğinizi anlayamaz.ama toparlanmak zorundayız yeni bir bebekten başka ilaç iyi gelmez bu derde doktorum 3 ay korunma verdi ama ben iki ay korunup 3.ayda korunmak istemiyorum zaten o ayda olup olmayacağı meçhul.birde korunmayı bıraktığın ay coraspin bebe Aspirin baslicaksin dedi pıhtılaşma riski olsun veya olmasın önlem amaçlı.siz ne kadar korundunuz

Öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin sana da eşine de..
Hala hem kalp atışı görüntüsü hem ilk ve son görüntüsü cüzdanımda babasının resminin arkasında... Bilmiyorum acı ne zaman geçer...
Ben ocak ayında kürtaj oldum. İlk regl gecikmeli geldi. Tee martta. Neyse başka sorunlar vs girdi araya. 5 aydır tekrar deniyoruz ama olmadı....bazen hiç olmayacak gibi geliyor bazen de saçmalama kızım seninde evladın olacak koklayacaksın diyorum...
Yaşayıp göreceğiz...
Allahım sana da sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…