Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısaca ama herşeyi anlatmak istiyorum. bundan 3 hafta önce boynumda olusan ödem yüzünden capa hastanesi aciline basvurdum.bir sürü kan testi 11 tane rontgen ve 3 tane tomografi çektırdım. gecen hafta perşembe gunu mide bulantısı bas dönmesi sikayeti ile doktora gittim be ilaçların yan etkisi olduğunu düşünürken 4 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. adet düzensizliğim olmadı onu hissettirecek hiçbirşeyim olmadı. olsaydı gidermiydim kıyarmıydım bebeğime boynum kırılsaydıda ben öleydim demezmiydim. aramadığım gitmediğim sormadığım kimse kalmadı radyasyon çok almış dediler alalım dediler bişey olmaz kalsın dediler sonra tarama yapalım dediler karnımda o kadar büyüttükten sonra ona kıymaya gücüm yetip yetmeyeceğini sormayarak. iyi o dedim hissediyorum dedim inanmadılar 1 damla su dediler senin gibi arkadaşlarım gibi annem gibi babam gibi yasadığını biliyorum hissediyorum nefes alıo kalbi atıo dedim doğunca eli kolu olmazsa onada böyle anlatırsın dediler pazartesi aksan beste öldürdüm yavrumu bebeğimi canımı kendimi kıydım yavruma. aksamına kadar bisey yedirtmediler aç aç öldürdüm yavrumu 1 yudum su veremedim. kydım ona. simdi gecenin yarısı ruyama gelip onu neden sevmediğimi soracak diye gozumu kırpamıyorum oysaki sevmiyorum mu onu. çok seviyorum canım kadar annem kadar babam kadar kardeşlerim kadar kocam kadar seviyorum onu.ama o istemediğimi sevmediğimi söylüyor her gozumu kapattığımda.
bugün doktordan geldim psikoloji zaten yok. enfeksiyorum kapmışım 16 tane iğne ilaçlar antibiotikler fitiller sunlar bunlar .... bebeğime kıyan ben nasıl kullanıcam bu ilaçları yasamak adına iyi olmak adına .. bencillik değilmi bu .canım yanıo içim yanıo nasıl sabredicem nasıl kabullenicem nasıl nefes alıcam bu nasıl bi pişmanlık nasıl affetcek beni bebeğim nasıl affetcek yavrum nasıl .. keske ben öleydim keske yada sıra bende olsa ..
güzelim neden böyle düşünüyorsun seninle ne ilgisi var.bunun günahı da yok mecbur kalmışsın vicdanın rahat olsun arkadaşım üzme kendini.allahın bildiği bişey vardır.herşeyde vardır bi hayır.dert etme.yeni bebişini düşün :))kısaca ama herşeyi anlatmak istiyorum. bundan 3 hafta önce boynumda olusan ödem yüzünden capa hastanesi aciline basvurdum.bir sürü kan testi 11 tane rontgen ve 3 tane tomografi çektırdım. gecen hafta perşembe gunu mide bulantısı bas dönmesi sikayeti ile doktora gittim be ilaçların yan etkisi olduğunu düşünürken 4 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. adet düzensizliğim olmadı onu hissettirecek hiçbirşeyim olmadı. olsaydı gidermiydim kıyarmıydım bebeğime boynum kırılsaydıda ben öleydim demezmiydim. aramadığım gitmediğim sormadığım kimse kalmadı radyasyon çok almış dediler alalım dediler bişey olmaz kalsın dediler sonra tarama yapalım dediler karnımda o kadar büyüttükten sonra ona kıymaya gücüm yetip yetmeyeceğini sormayarak. iyi o dedim hissediyorum dedim inanmadılar 1 damla su dediler senin gibi arkadaşlarım gibi annem gibi babam gibi yasadığını biliyorum hissediyorum nefes alıo kalbi atıo dedim doğunca eli kolu olmazsa onada böyle anlatırsın dediler pazartesi aksan beste öldürdüm yavrumu bebeğimi canımı kendimi kıydım yavruma. aksamına kadar bisey yedirtmediler aç aç öldürdüm yavrumu 1 yudum su veremedim. kydım ona. simdi gecenin yarısı ruyama gelip onu neden sevmediğimi soracak diye gozumu kırpamıyorum oysaki sevmiyorum mu onu. çok seviyorum canım kadar annem kadar babam kadar kardeşlerim kadar kocam kadar seviyorum onu.ama o istemediğimi sevmediğimi söylüyor her gozumu kapattığımda.
bugün doktordan geldim psikoloji zaten yok. enfeksiyorum kapmışım 16 tane iğne ilaçlar antibiotikler fitiller sunlar bunlar .... bebeğime kıyan ben nasıl kullanıcam bu ilaçları yasamak adına iyi olmak adına .. bencillik değilmi bu .canım yanıo içim yanıo nasıl sabredicem nasıl kabullenicem nasıl nefes alıcam bu nasıl bi pişmanlık nasıl affetcek beni bebeğim nasıl affetcek yavrum nasıl .. keske ben öleydim keske yada sıra bende olsa ..
Canım bak Bakara suresi 155 diyor ki "Muhakkak ki sizi biraz korku,biraz açlık ve mallardan,canlardan,ürünlerden biraz eksiltmekle deneriz,Sabredenleri müjdele."
Rabbimin sana olan sınavı da canlardan eksiltmekle olmuş.Senin yapacağın şey sabretmek.Rabbim sana üzüntünün sabrını da vermiştir elbet... Lütfen kendini böyle yıpratma ve karamsar düşüncelere kapılma...İnşallah daha bilinçli bir şekilde yeniden hamile kalırsın ve Rabbim seni bu sabrının karşısında hayırlı bir evlatla ödüllendirir,hatta belki ikiz olur.