bebeğimi öldürdüm :(.........

fdd23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
271
67
38
38
...

Son düzenleme:
Ama hayatim senin bi sucun yokki, Farkinda degildin hamileliginden bebek cok radiyasyon almis. Zaten saglikli olmicakti bu dahami iyi olurdu? sAGLIksiz dogsaydi yani

öyle içim yanıyor ki . ben iyiydim neden yaptın sorusunu ses olmadan duyuyor gibiyim .. ya gercekten o iyiyse ya ben canavarsam nasıl anlıycam bunu artık bunun yolu yokmu. içimdeki sesler acılar bitmiycekmi bi daa son bulmuycak mı

Canim mantikli olarak düsünürsen gercekten bebek okadar radiyasyona ve ilaca nasil dayanabilirki ? Nasil saglikli kalabilirki.
Cok gecmis olsun ama lütfen kendini suclama..

kısaca ama herşeyi anlatmak istiyorum. bundan 3 hafta önce boynumda olusan ödem yüzünden capa hastanesi aciline basvurdum.bir sürü kan testi 11 tane rontgen ve 3 tane tomografi çektırdım. gecen hafta perşembe gunu mide bulantısı bas dönmesi sikayeti ile doktora gittim be ilaçların yan etkisi olduğunu düşünürken 4 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. adet düzensizliğim olmadı onu hissettirecek hiçbirşeyim olmadı. olsaydı gidermiydim kıyarmıydım bebeğime boynum kırılsaydıda ben öleydim demezmiydim. aramadığım gitmediğim sormadığım kimse kalmadı radyasyon çok almış dediler alalım dediler bişey olmaz kalsın dediler sonra tarama yapalım dediler karnımda o kadar büyüttükten sonra ona kıymaya gücüm yetip yetmeyeceğini sormayarak. iyi o dedim hissediyorum dedim inanmadılar 1 damla su dediler senin gibi arkadaşlarım gibi annem gibi babam gibi yasadığını biliyorum hissediyorum nefes alıo kalbi atıo dedim doğunca eli kolu olmazsa onada böyle anlatırsın dediler pazartesi aksan beste öldürdüm yavrumu bebeğimi canımı kendimi kıydım yavruma. aksamına kadar bisey yedirtmediler aç aç öldürdüm yavrumu 1 yudum su veremedim. kydım ona. simdi gecenin yarısı ruyama gelip onu neden sevmediğimi soracak diye gozumu kırpamıyorum oysaki sevmiyorum mu onu. çok seviyorum canım kadar annem kadar babam kadar kardeşlerim kadar kocam kadar seviyorum onu.ama o istemediğimi sevmediğimi söylüyor her gozumu kapattığımda.
bugün doktordan geldim psikoloji zaten yok. enfeksiyorum kapmışım 16 tane iğne ilaçlar antibiotikler fitiller sunlar bunlar .... bebeğime kıyan ben nasıl kullanıcam bu ilaçları yasamak adına iyi olmak adına .. bencillik değilmi bu .canım yanıo içim yanıo nasıl sabredicem nasıl kabullenicem nasıl nefes alıcam bu nasıl bi pişmanlık nasıl affetcek beni bebeğim nasıl affetcek yavrum nasıl .. keske ben öleydim keske yada sıra bende olsa ..

canım üzüntünü içten paylaşıyorum.Geçecek bu günler.bebeğin sana kardeşlerini gönderecek annesini teselli edecek.

arkadaşım uzuldum durumunu okuyunca ama kendini bu kadar yıpratma yeniden olabilir bebeğin bunu duşun bari yeni olacak bebeğin yolunu kapatma bu psikoloji stresle.bilerek yapmamışsın bu açık kendi kendine kotuluk yapmayı bırak metin olmaya güçlü olmaya çalış.hepimiz anne olmaya çalışıoruz bile bile kimse kıymaz bebeğine sende bunu yapmamışsın sağlıklı olamayacağını soylemiş doktorlar onlara güven zatende guvenmiş ve aldırmışsın sen doğru olanı yapmışsın uzme kendini rabbim biliyor goruyor herşeyi bir tane daha verecektir allahım bunu duşun.kendini ve etrafındakileri yıpratma.

Canım çok üzüldüm ama artık bu karamsar düşüncelerle kendini yıpratma demek ki öyle olması gerekiyormuştu. Rabbim inşallah en kısa zamanda yeni meleğine kavuşturur seni.. Boynun için hastaneye gittiğinde bebek planınız yokmuydu? Her neyse artık gereksiz sorularla kafanı kurcalama herşeyin hayırlısı tatlım geçmiş olsun..

canım sakın kendine böle cezalar verme melek yavrun cennetten kardeşini yollar en kısa zamanda sana bak gör geçer bunlar sonuçta sen isteyerek ve bilerek yapmadınnn

kısaca ama herşeyi anlatmak istiyorum. bundan 3 hafta önce boynumda olusan ödem yüzünden capa hastanesi aciline basvurdum.bir sürü kan testi 11 tane rontgen ve 3 tane tomografi çektırdım. gecen hafta perşembe gunu mide bulantısı bas dönmesi sikayeti ile doktora gittim be ilaçların yan etkisi olduğunu düşünürken 4 hafta 5 günlük hamile olduğumu öğrendim. adet düzensizliğim olmadı onu hissettirecek hiçbirşeyim olmadı. olsaydı gidermiydim kıyarmıydım bebeğime boynum kırılsaydıda ben öleydim demezmiydim. aramadığım gitmediğim sormadığım kimse kalmadı radyasyon çok almış dediler alalım dediler bişey olmaz kalsın dediler sonra tarama yapalım dediler karnımda o kadar büyüttükten sonra ona kıymaya gücüm yetip yetmeyeceğini sormayarak. iyi o dedim hissediyorum dedim inanmadılar 1 damla su dediler senin gibi arkadaşlarım gibi annem gibi babam gibi yasadığını biliyorum hissediyorum nefes alıo kalbi atıo dedim doğunca eli kolu olmazsa onada böyle anlatırsın dediler pazartesi aksan beste öldürdüm yavrumu bebeğimi canımı kendimi kıydım yavruma. aksamına kadar bisey yedirtmediler aç aç öldürdüm yavrumu 1 yudum su veremedim. kydım ona. simdi gecenin yarısı ruyama gelip onu neden sevmediğimi soracak diye gozumu kırpamıyorum oysaki sevmiyorum mu onu. çok seviyorum canım kadar annem kadar babam kadar kardeşlerim kadar kocam kadar seviyorum onu.ama o istemediğimi sevmediğimi söylüyor her gozumu kapattığımda.
bugün doktordan geldim psikoloji zaten yok. enfeksiyorum kapmışım 16 tane iğne ilaçlar antibiotikler fitiller sunlar bunlar .... bebeğime kıyan ben nasıl kullanıcam bu ilaçları yasamak adına iyi olmak adına .. bencillik değilmi bu .canım yanıo içim yanıo nasıl sabredicem nasıl kabullenicem nasıl nefes alıcam bu nasıl bi pişmanlık nasıl affetcek beni bebeğim nasıl affetcek yavrum nasıl .. keske ben öleydim keske yada sıra bende olsa ..
güzelim neden böyle düşünüyorsun seninle ne ilgisi var.bunun günahı da yok mecbur kalmışsın vicdanın rahat olsun arkadaşım üzme kendini.allahın bildiği bişey vardır.herşeyde vardır bi hayır.dert etme.yeni bebişini düşün :))

canım sen kıymamıssın ona öyle olması gerekiyormus üzülme ne olur

senin ne hissediğini yaşamadım ama anlayabiliyorum ama düşünsene ya elş kolu bacağı olmasaydı ve hep sana size mahkum yaşasaydı akranları gezip tozup oynarken o melül melül baksaydı ozaman daha çok için yanmazmıydı bence bide bu tarafından bak ve olumlu düşünmeye çalış lütfen

Zor bir dönemden geçiyorsun ama bu arada da isyan ediyorsun,"keşke ben ölseydim " demek doğru değil,senin elinde olan birşey değildi bu,o haliyle dünyaya getirip çocuğuna acı çektirmek hiç doğru değildi,o zaman gözünün içine baksaydı daha çok acı çekmeyecek miydin,olsun doğdu o benim yavrum mu diyecektin,çocuğunun gün gün eridiğini görürken? Hayırlısı böyleymiş,Rabbime dua et,sabır dile,bu şekilde hiç psikolojin hiç iyi görünmüyor gerekirse destek alın. Dua edin,çareniz O'nda.

her röntgene girdiğimde bnmde aklımda ya hamileysem sorusu oluyor..sonra o kdr çok istediğim halde inşallah hamile değilimdir diyerek giriyorum röntgene..

senin bi suçun yok cnm üzülme allah en kısa zamanda yeni meleğini gönderir inşallah.

cok gecmis olsun..sizin ne sucunuz var ki?hamileliginizi bilmiyordunuz.kim olsa o odem yuzunden mutlaka doktora gider ve ne gerekiyorsa da yapardi.dusunmemeye calis..

Ablamın ilk bebeği karnında öldü :çok üzgünüm: biz o kadar üzüldük o kadar yıprandık ki.eşiyle arasındaki sorunları unutup eşinin iyi biri olamayacağı ihtimalini bile gözden kaçırdık.:delphin: Hatta sonra 6 ay daha geçti tekrar denemelere başladılar..aslında o şer bize işaretti ama biz anlamadık sadece üzüldük.şimdi 4 yaşında bir kızı var üstelik 3 senedirde annemim evinde yaşıyor boşandılar.çekmediği kalmadı.keşke ozaman ayrılsalardı. düzelir dedik sadece.öyle umduk yani Ama biz sadece bebeği düşünüp gerisine bakmadık. alsanaalsanasmile

şimdi niye anlattın bize derseniz çok üzülme bu kadar mutlaka bu şerde hayır var cnm görebilene rabbim böyle uygun görmüş.hem kısır değilsin bak hamile kalabiliyorsun en azından.allaha sığın dua et millet senelerce büyütüyo yetiştiriyoda toprağa veriyo o daha da zor.silkelen ve sabırlar dile allahtan
acil şifalar dilerim rabbim feraha çıkarsın senide....a.s.

Canım bak Bakara suresi 155 diyor ki "Muhakkak ki sizi biraz korku,biraz açlık ve mallardan,canlardan,ürünlerden biraz eksiltmekle deneriz,Sabredenleri müjdele."
Rabbimin sana olan sınavı da canlardan eksiltmekle olmuş.Senin yapacağın şey sabretmek.Rabbim sana üzüntünün sabrını da vermiştir elbet... Lütfen kendini böyle yıpratma ve karamsar düşüncelere kapılma...İnşallah daha bilinçli bir şekilde yeniden hamile kalırsın ve Rabbim seni bu sabrının karşısında hayırlı bir evlatla ödüllendirir,hatta belki ikiz olur.

kimileri varkı bilerek öldürüyo bebeğini senin bi suçun günahın yokki bilmeden girmişsin röntgene.

Canım bak Bakara suresi 155 diyor ki "Muhakkak ki sizi biraz korku,biraz açlık ve mallardan,canlardan,ürünlerden biraz eksiltmekle deneriz,Sabredenleri müjdele."
Rabbimin sana olan sınavı da canlardan eksiltmekle olmuş.Senin yapacağın şey sabretmek.Rabbim sana üzüntünün sabrını da vermiştir elbet... Lütfen kendini böyle yıpratma ve karamsar düşüncelere kapılma...İnşallah daha bilinçli bir şekilde yeniden hamile kalırsın ve Rabbim seni bu sabrının karşısında hayırlı bir evlatla ödüllendirir,hatta belki ikiz olur.

çok güzel yazmışsın cnm benim bile içimi ferahlattın :teselli:

öncelikle selamlar,.arkadaş için çok üzüldüm,.başı sağolsun,.benimde iki düşüğüm oldu,üçüncüde haktanım dünyaya geldi,herşeyde bi hayır vardır,.bu arada ben pek anlayamadım,kusuruma bakmayın,.bebik kendiliğindenmi düşmüş,yoksa aldırmışmı,.CADIARZU

canım ne olur kendini bu kadar yıpratma kolay birşey değil ama sen bilerek böyle olmasına müsade etmemişsinki

Back
X