Bebeğimi sevip sevmedigimden emin değilim, lütfen kinamayin

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
Bir iki kez daha yazmıştım çok severek evlendik 8sene sonra.. Herşey çok güzeldi 6 aylık evliykeen hamile kaldım bunu öğrenince mutluluktan aglamistik eşimle.. Ama bundan kısa süre sonra eşime kanser teşhisi konuldu, yıkıldım, çok zor çok acı günler yaşadık, hamileligimden hiç bir şey alamadım, sadece karnimi oksar aglardim ne yapacağız diye.. Tedavi süreci bitti ameliyatlar falan artık sürekli kontrol olacak.. Bu arada bebeğim doğdu iki haftalık.. Ama ben hiç iyi değilim, sürekli aklım esimde, sürekli Ağlıyorum, hamileyken bebek bana teselli olur gibi geliyordu ama öyle olmadı sanki, ona bakınca daha içim açıyor, zaten artık kendime de eşime de vakit ayiramiyorum onunla ilgilenmekten ve eşimle ilgilenemedugim için kahroluyorum, bazen bakıyorum neden boyleyim neden bebeğim için deli olmuyorum diyorum çok üzülüyorum.. Hiç iyi değilim keşke rüya olsa yaşananlar :-(

Canım yaşadıklarından dolayı böyle hissetmen çok normal..
Logusasın birde o açıdan düşün. Lohusa psikolojisinden oluyor.
En yakın arkadaşım doğum yaptı,ordan biliyorum.:49:
Şöyle 2 3 hafta daha geçsin, bak nasıl bağlanacaksın seveceksin çocuğunu:16:
RABBİM eşine acil şifalar versin canım benim

bu hissettiklerinizi, o kadar çok kadın yaşıyor ki, üstelik sizinki gibi bir nedeni olmadığı halde.
lohusa depresyonundasınız, bu süreçte kadınlar ya kendilerinden ya bebeklerinden nefret ederler, eğer kendi kendinize atlatamayacak durumdaysanız bence uzman yardımı alın.

bebeğin daha iki haftalıkmış
yani sen de lohusasın
hem lohusalık hem yaşadıkların seni çok sarsmış
bir süre geçince herşeyin yoluna gireceğini düşünüyorum
düzeleceksin
gerekirse psikiyatriste git

hamile olduğunu duyunca ağlayan bir insan bebeğini sevmiyor olamaz..
çok zor şeyler yaşamışsın ve yaşıyorsun..
eşinden ötürü çok endişelisin..
duyguların kabuk tutmuş olabilir.
rabbim eşine ve sana ve yavrunuza uzun sağlıklı mürler nasip etsin.

canım üzülme her kanser ölümcül değildir....benim kayınpederime teşhis konduğundan bu yana 30 yıl geçti noluur moralini kaybetmee...o bebeğin ayakta tutacak sizi....rabbim tez zamanda hayırlı haberler almanızı nasip etsinn....

Gerçekten hiç iyi değilim nasıl dayanacagim bilmiyorum eşime çok üzülüyorum kalbim parcalaniyor tarifi imkansız.. Bir yandan bebeğim.. Yapamıyorum emzirmek bile ağır geliyor, biraksalar beni aglasam sadece

tabi ki seviyorsun bebeğini ama yaşadığın şey çok ağır ve ne hissettiğini anlamakta zorlanıyorsun sadece... kendini yorma bunu hiç düşünme.. Rabbim yardımcınız olsun inşallah eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur da bebeğinize bütün sevgiyi verirsinizz..

canım üzülme her kanser ölümcül değildir....benim kayınpederime teşhis konduğundan bu yana 30 yıl geçti noluur moralini kaybetmee...o bebeğin ayakta tutacak sizi....rabbim tez zamanda hayırlı haberler almanızı nasip etsinn....

Gerçekten mi.. Böyle örnekler var mı hep kötü şeyler duyuyoruz çok kötü şeyler..

Gerçekten hiç iyi değilim nasıl dayanacagim bilmiyorum eşime çok üzülüyorum kalbim parcalaniyor tarifi imkansız.. Bir yandan bebeğim.. Yapamıyorum emzirmek bile ağır geliyor, biraksalar beni aglasam sadece

Canım arkadaşlara katılıyorum, bebeğinle daha fazla zaman geçirmeye başlayınca ona daha çok bağlanacaksın hele bir büyüsün azcık gülüşleri bakışları sana tutunuşu seni mest edecek.. Eşine üzüldüm çok :(( yawrun onun da bir parçası
Ağlama diyemicem ama sütün için diyorum sorumluluğun bir katken şimdi iki katına çıktı.hissediyorlar sabiler:(
Hyurlısı olsun hakkınızda canım herşey insanlar için

eşin iyileştimi şuanda ? Allah yardımcın olsun hem hamıle ve yasadıkların kolay degıl kendını hafıfe alma hersey zamanla düzelir

bi an kendimden şüphe ettim acaba ben mi açtım bu konuyu diye... yaşadıklarımız aynı sanırım şu an seni en iyi ben anlayabilirim. eşin ne kanseri. bende 8 haftalık hamileyken eşimin lösemi olduğunu öğrendik. bebek sevincimiz yarım kaldı. yaşadıklarım benimde çok yorucuydu üstelik doktoru kemoterapi alırken eşinin yanında kalman iyi olmaz dedi düşün hamile olduğuna sevinemedim bile elim karnımda bende çok ağladım zoraki kontrollere gittim. oraya eşi ile gelenleri gördükçe ağlama krizlerine girdim. şimdi 16 haftalık oldum çok şükür herşey yolunda gidior. bak sizde atlatmışşınız ne olur tadını çıkar..

Son düzenleme:
bence olanlar hayallerındeki gibi olmadığından bu haldesın

kendınde dıyorsun hamıleliğimden bişi anlamadım dıye

normal bı hayat yaşan gebeler hangı depresyona gırsem neye nazlansam dıye düşünürken

siz eşinizle ilgilenmekten ve endişelenmekten

kendıze zamana ayıramaış kendınızı hiç şımartamadınız halıyle

eşinizin sağlık durumunu ıyı gıtmesıyle herşey yerıne oturacaktır

Gerçekten mi.. Böyle örnekler var mı hep kötü şeyler duyuyoruz çok kötü şeyler..

yaa tabi var neden olmasınn??? lenf kanseriydii kayınpederim...çapada kemoterapi görürken yanında 18 yaşında kan kanseri bir çocuk yatıyormuş ve doktorlar çok ümitli değilmiş şimdi o çocuk evlendi çocuğu oldu:))) düğününe bile gitmişler kayınvaldemler:)))) moral her zaman çok önemliii...tabi kanseri nüksetti ama sonra tekrar kemoterapi oldu yine geçtii ama hep yüzü gülüyordu hep moralliydiii....gerçi şimdi vefat etti ama başka birşeyden yaniii hangimizin yarına çıkma garantisi var ki??? hiiç üzülme dua et biraz zor bir süreç ama eyvahhh bittim ben öldüm denecek birşey yookkkk....ünlü biri erhan yazıcıoğlu adam gırtlak kanseri olmuştu ve yendiii sapasağlam şimdiii...rabbim yaşayacak ömür verdiyseee kanser manser hikayeee sen dört elle sarıl eşine yavrunaaa....

Eşinle bebeğinize tutunun, o sizi tekrar mutlu huzurlu bir aile yapacak. Lütfen moralinizi bozmayın. eşin de ameliyatları kemoterapileri atlatmış, mucize bebeğiniz dünyaya gelmiş. bunlar iyi işaretler lütfen kendinizi üzmeyin yine mutlu olacaksınız bu defa 3 kişisiniz üstelik sağlık ve mutluluk diliyorum size :)

bi an kendimden şüphe ettim acaba ben mi açtım bu konuyu diye... yaşadıklarımız aynı sanırım şu an seni en iyi ben anlayabilirim. eşin ne kanseri. bende 8 haftalık hamileyken eşimin lösemi olduğunu öğrendik. bebek sevincimiz yarım kaldı. yaşadıklarım benimde çok yorucuydu üstelik doktoru kemoterapi alırken eşinin yanında kalman iyi olmaz dedi düşün hamile olduğuna sevinemedim bile elim karnımda bende çok ağladım zoraki kontrollere gittim. oraya eşi ile gelenleri gördükçe ağlama krizlerine girdim. şimdi 16 haftalık oldum çok şükür herşey yolunda gidior. bak sizde atlatmışşınız ne olur tadını çıkar..

Canım benim.. Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni. Bize de pet taraması yapmislardi iki gece babamlarda kaldım radyasyon bebeğe gecmesin diye ağla ağla içim çıkmıştı.. Kontrollere gidince hep imrenirdim diğer çiftlerin mutluluğuna.. Ah ah.. Ne diyim inançlı olmasam kaldırmak çok zor.. İnşallah geçer bu zor günler

eşin iyileştimi şuanda ? Allah yardımcın olsun hem hamıle ve yasadıkların kolay degıl kendını hafıfe alma hersey zamanla düzelir

İyi şimdilik çok şükür, on yıl kontrol altında olacaksın dedi doktor, hem kanserli bölge hemde akciğer.. Çünkü akcigere sıçrama yapıyormuş, kanseri yerde bişey yok şimdi çok şükür ama akciğerde iki milimetrik nodül varmış, normal bir durum da olabilirmiş bu ama kanser tedavisi geçirdiği için takip gerekirmis, çok korkuyorum bu nodülleri duydugumdan beri

Back
X