Bebeğimi sevip sevmedigimden emin değilim, lütfen kinamayin

İyi şimdilik çok şükür, on yıl kontrol altında olacaksın dedi doktor, hem kanserli bölge hemde akciğer.. Çünkü akcigere sıçrama yapıyormuş, kanseri yerde bişey yok şimdi çok şükür ama akciğerde iki milimetrik nodül varmış, normal bir durum da olabilirmiş bu ama kanser tedavisi geçirdiği için takip gerekirmis, çok korkuyorum bu nodülleri duydugumdan beri

sanırım dayanma gucun tukenmıs durumda bıraz rahatlamaya calıs guzel dusunun pozıtıf olun cok gencsınız daha baktım eskı yazılarına cok emek vererek gelmıssınız bu gunlerınıze ne guzel bırde bebegınız olmus bellıkı Rabbım sıze destek olsun umudunuz olsun dıye gondermıs
kotu seyler dusunmeyın ayrıca daha cok cok yenısınız ılerıde acaba bebegıı sevemıyorum mu ıdye dusundugunuzu hatırladıgınızda uzuleceksınız hepsı gecıyor lohusasın ve cok hassassın pozıtıf olun bu hayatta neler neler basarmadıkı ınsanlar
sız neden kotu tecrubeye basrol oynayasınızkı
elbette ıyı olacak

eşinize geçmiş olsun... inş. güzel gider nodülde kaybolur gider...

lohusasınız birde eşinizin durumu... çok zor... kanser farklı bir hastalık. hemen atlatanda var. biraz zorlu süreçten geçende var...

babamda tedavi görüyor şimdi. kemoterapi alıyor. dışardan görseniz fark edemezsiniz.. inş. bunları atlatacağız... sizde bizde...

moral en büyük ilaç... zaten hasta kadar çevresi de etkileniyor...

bence destek alın. dua edin bol bol....

ayrıca bebeğini seviyorsun, sadece depresyondasın.....

Son düzenleme:
Canım benim çok ağır bir imtihandasın seni kınamak suçlamak kimin ne haddine Rabbim yardımcın olsun gani gani sabır versin yalnız şunu unutma bunlar bebeğinin suçu değîl dahası o senin sevgine çok muhtaç annesi düşünsene onun başka annesi yok ki Allah korusun Rabbim göstermesin bir eziyet görse senden hiçbirşey yapamaz nasıl çaresiz dahası duygularını hissediyor ona geçiyor sütünden üzüntün stresin o yüzden toparlan lütfen Rabb'ime sığın bebeğine odaklan kötü şeyler düşünme Allah yardımcın olsun

Sen sadece bir kadın,bir eş değil,annesin.O küçük pembe şeyin,Allah'ın mucizesinin sana ihtiyacı var.Ve şu an birtek sana ihtiyacı var.Dışarıdan tabiki söylemesi çok kolay,ama sen güçlü durmalısın.Eşininde bebeğinin de sana ihtiyacı var.Herşey Allah'tan.Bak size ne kadar güzel bir moral deposu,yaşama sebebi ve sevinci göndermiş.Yavrunuza sarılın.Anne baba olarak yavrunuzdan güç alın.Kanserin %50 si ilaç tedavisiyse,%50 si moraldir.Eşinin,bebeğinden moral bulmasını sağla.Bazen öyle oluyor ki,hasta yaşamaya devam ediyor da,bir an da ansızın sapasağlam insan ölüveriyor.O yüzden kimin ne olacağını Allah bilir.Üzülme,güçlü dur ve sımsıkı sarıl ailene.Gün doğmadan neler doğar.

Allahım şifa versin eşine tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
Doğumun üstünden çok geçmemiş..Başlarda kabullenmen belki zor olur ama inan anneliğe alışınca hem eşine, hem bebeğinize gereken ilgiyi sevgiyi göstereceksin.. Bu dengeyi kurmak zamanla olacak birşey..

Allah bağışlasın bebeğinizi, eşinize de şifa versin. Benim kuzenimin erkek arkadaşı 18 yaşındayken bir anda akciğer kanseri olduğunu öğrenmiş, tedavisini olmuş şuan iyi çok şükür ama sürekli kontrol altında o da. Kötü düşünme sakın, Allah bir daha üzücü günler yaşatmasın inşallah..

Back
X