Bebeğimi sutten nasıl keserim acill

elus kaan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
6
2
1
37
Arkadaşlar ağır bir ilaç kullanmam gerektigi icjn dr asla bebegi emzirmem gerektiğini söyledi..ve ben napicagimi nasıl yol izliycegimi bilmiyorum ..lütfen yardımcı olun bunu yaşayanlar olmuştur illaki ..bebeğim 16 aylık gece sabah kadar sadece memeyle uyuyo ..emzik biberon vs hiç kullanamadı sevmedi istemedi..yardımınıza ihtiyacım var acil lutfen

Peki ilaçtan sonra emzirmeyi sürdürecek misiniz? Benim oğlum da 16 aylık 2 ay önce biz tatile gitmiştik 5 günlük o zaman sütümü sağıp dökmüştüm mastit olmamak için ve sütüm kesilmesin diye.gelince devam etmiştim. Gece uyanacaktir illaki ama siz yanınızda olduğunuz için daha kolay atlatır. O zaman oğluma anneannesi ve dedesi bakmıştı zor uyuttuk diyorlardı. Emzik kullanıyorsa verip sizin kucaginizda uykuya dalmasını bekleyebilirsiniz.

İlacı kullanmadım malesef birden sütten kesemedim Dr kesinlikle emzirmiyceksin demişti..gündüz idare ettim bı şekilde ama akşamı atlatamadim.emzik kullanmiyo mama icmiyo ..biberon kesinlikle kullanmiyo .bebeğim zor biraz ve bana çok bagli..çaresiz kaldım..devam emzirmeye her geçen ay sanırım memeyi bıraktırmak zor olucak biseylerin farkına vardikca daha çok baglaniyo bana

Ya ilkel belki ama komşularım sabır taşı kullandı deneseniz mi?

Ya ilkel belki ama komşularım sabır taşı kullandı deneseniz mi?
Onu kullanan bir arkadaşım var ve onunla emzirmeyi bıraktırdıgini biliyorum fakat ..bebeğe iyi gelmiyormus sanırım Dr lar onermiyormus onu ama güzel sonuç veriyormuş evet

Ya bebeğinizde kendi bebeğimi gördüm birkaç gün önce bir konu açtım sütten kesmeyle ilgili beni çok yoruyor sütüme güvenip yemek yemiyor sütten kesmeye kalksam çok zorlayacak geceleri yapışık uyuyoruz sırtım belim hep ağrıyor öyle kaldık bir çaresi olsa keşke de söylesem şöyle yapın vs diye... birileri gündüz emmeyi kesin dedi, birileri gece kesin dedi, birileri keserseniz uykusunun,beslenmesinin düzene girmesinin garantisi yok kestiğinizle kalırsınız sütünüz geri de gelmez dedi yani bilemiyorum

Onu kullanan bir arkadaşım var ve onunla emzirmeyi bıraktırdıgini biliyorum fakat ..bebeğe iyi gelmiyormus sanırım Dr lar onermiyormus onu ama güzel sonuç veriyormuş evet
O varken yeltenmemişler bahsettiğim bebelerden biri 22 biri 23 aylık. 23 aylık olan da aşşşırı emen bi bebe ve annesi de çalışmıyor yani sürekli elinin altındaydı. 22 aylık olan da cerrahi hemsireydi. Cahil insanlar da değiller yani. Ben yadırgamadım. Bitkinim cesaretim yok denemeye ben de artık emmese istiyorum aslında.

Gerçekten bu süreç anne ve bebek için çok zor ..yardim alarak bilinçli ilerlemek daha iyi ben ilacımı kullananamadim biraktiramadim memeyi malesef iki yaşına kadar devam edicez sonrasında yavaş yavaş ilerliyiycez yapicak bise yok

Bende düşünüyorum deniycem hem yardım alarak hem kendi yontemlerimle ..Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…