Bebeğimi sütten nasıl keserim

gns gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
417
139
53
30
Merhaba hanımlar
Benim 20 aylık kızım var. Anne sütünden artık kesmek istiyorum. Çünkü geceleri sırf onun için 30 Dk da bir hatta bazen 10 dk bir uyanıyor. Gündüzleri sürekli mız mız uykusunu alamadığı için olduğunu düşünüyorum. Sürekli emmek istiyor. Yardımınıza ihtiyacım var. Nasıl kesebilirim?

yani aslında ben ilk önce konuştum tabi ama kesinlikle anlamadı inatla emmeye devam etti sonra farklı yöntemler denedim onlarda işe yaramadı sirke sürdüm bant yapıştırdım, sabır taşı bile sürdüm mmm güzel güzel dedi ama en son grip olmuştum çok kötüydüm doktor penisilin verecekti bende kabul ettim o gün zaten hastane ve hastalık sürecini anlamıştı bi hafta istedi ama hasta olduğumu söyleyince fazla yeltenmedi en son bıraktık çok şükür bi hafta kararlı kalmak en önemlisi benim oğlum memede uykuya geçiyordu bende uyusun diye bunaldığımda pes ediyordum ama ilaç kullanınca mecburen veremedim o da anladı zaten çok isteyemedi bizim süreç bu şekildeydi.

Canım, benimde meme değil ama mamadan kesmem lazım nasıl olacak bilmiyorum. Güzelce konuşuyorum tamam doyir söz diyir ama gece ortalığı yıkıyor. Umarım basaririsin bana da akıl verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…