Bebeğimi ve kendimi öldürücüm sıkıştım bi yol bulamıyorum yalvarırım yardım edin!

Meltemltm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
29
4
1
37
Ben Bi kabustayım uyanamıyorum sonum çok kötü ama kurtulamıyorm lütfen yardım edin..
Biriyle tanıştım aşık oldum çılgınlık yaptım yada kaçış olarak gördüm.pavyonda çalışıyodum dayanamıyodum ama şimdi daha kötü bi hayatım var yada banamı öle geliyo eski hayatımdan ne kadar kötü olabilir bilemiyorm.tanıştıktan 6gün snra evlendim ve hamile kaldım uyarmama rağmen bunu yaptı bana ve ilaç içirmedi kürtaj olmak isteyince tehdit etti ve aileside tehdit etti.hemde ailemle tehdit ediliyorm onlara bişey olucak dye çk korkuyorm bu çocuğu aldırmak çk istedim doğurmak istemiyorum o kadar uğraştım ki ne yapsam olmadı evren çıkıp doktora ble gidemedim gizli iş yapamıyorm bugün babam bile düğünden snra doğum yapınca kaçarsın dedi bugün aradım baba çocuğu aldırıcam ve kaçıcam dedim Ada'm bana yapma kızım dedi ama snra beni kurtarmak için iyi düğün dedi.param yok düğünde takılan altınları alıp kaçmayı ve çocuğu yasal olmayan bi şekilde aldırmayı düşünüyorum.belkide müdahale esnasnda bende ölücem çıkmaz bana çk kötü şeyler düşğndürüyo ne yapsam sonu kötü napıcam ben

Nedem aldırmak istiyorsun adam sana nasıl davranıyorki ben birşey anlamadım direk babanın yanına kaç kürtaj zamanı geçmişse doğurmalısın ama yaşadığın şeyleri bilemiyorum tabi

Kaçamıyorum babamın yanına Oray'a gelir kurtulamam dye düşünüyorum 14hqftalık çocuk Zaman'ı geçti ama doğurmak istemiyorum psikolojim iyice bozuldu ve yasal olmayan bi yolla aldırıcam bide çok aşırı para isticekler sanırm kaçınca beni düşman ilan edicek ve çk uğraşıcak belki benimle kaçmazsam aileme düşman oluyo bilemedim ne doğru napıcam eski hayatım zordu sabaha kadar dans edip alkol alıyodm ama özgürdüm kafam rahattı şimdi bianda girdapsa girdim

Bu adam sana ne yapıyor dövüyor mu sövüyor mu yoksa çocuğunuz olsu iyice evine bağlan diye kısıtladığı içinmi kaçmak istiyorsun?

Benim hamilelik psikolojimi bile çekemiyo sürekli tartışıyoruz en büyük sorun ben bu çocuğu doğurmak istemiyorum bu evde kaldıkça eoğurmak zorunda kalıyorum tek seçenek kaçmak gbi hissediyorm.bugün avm de rezil olduk koşarak kaçıp gitmek istedim taksimin kapısnı açıp yakamdan tutup dışarı çıkardı ve taksiye yumruk attı snra elindeki kağıtları yüzüme yapıştrdı sürekli küfrediyo sinirlenince ve titriyor Bnde susamıyormuş bazen alttan alamıyorum sinir krizi geçiriyo bana bşey yapmıcak dye korkuyorm yada ilerde herşey işin geç olucak dye korkuyorm

Ayrıl o zaman kardeşim ailene Sığın şiddet varsa koruma talep et devletten ınsallah size bişey yapmadan verirler aldiramazsin ki çocuğu yazık o yavruya da doğur ve bak bebegine

Bikere sürekli beni tehdit ediyo babana bütün geçmişini anlatırım abini arar sölerim falan dyo Bikere annemi arayıp anneme ne küfürler etti düğünden önce annem şok oldu ağladı ben bunları unutamıyorum zaten her kavgamızda anneni babanı arıcam dyo beni rezil ediyo böle hayat geçmezdi çk sinirli ben tehdit edildikçe kendimi kıskaçta hissediyorm ve ona güvenmiyorum artık hiç iyiyken çok iyi biri kötüykende aşırı kötü.daha Ada'm akıllı çalışmıyo şuan bide bana benim paramı yiyosun dyo halbuki ben ona dünya para yedirdim ayrıca kocamın parasını yicem tabiki Niğde'mi bulandırıyo böle sözler daha neler neler

O
Ayrıl o zaman kardeşim ailene Sığın şiddet varsa koruma talep et devletten ınsallah size bişey yapmadan verirler aldiramazsin ki çocuğu yazık o yavruya da doğur ve bak bebegine
nun çocuğunu istemiyorum ve onunla bi ömür bağ olmasından çk korkuyorm çk zorba geri kafalı biri geçmişimi bilmesine rağmen evlenmek istedi şimdi hep yüzüme vuruyo ilerdedir beni çocukla tehdit eder hayatım mahvolursa çocuğuma anlatır doldurur neler düşünüyorum

O

nun çocuğunu istemiyorum ve onunla bi ömür bağ olmasından çk korkuyorm çk zorba geri kafalı biri geçmişimi bilmesine rağmen evlenmek istedi şimdi hep yüzüme vuruyo ilerdedir beni çocukla tehdit eder hayatım mahvolursa çocuğuma anlatır doldurur neler düşünüyorum
Caiz mi bu durumda çocuk aldırmak bilmiyorum ama çok günah bunu biliyorum keşke iyi düşünüp hemen evlenmeseydi n hemen çocuk yapmasaydin çocuğun olsa daha beter olur buna eminim

Caiz mi bu durumda çocuk aldırmak bilmiyorum ama çok günah bunu biliyorum keşke iyi düşünüp hemen evlenmeseydi n hemen çocuk yapmasaydin çocuğun olsa daha beter olur buna eminim
Evet daha beter olur oyüzden gerekirse günaha girerim ilerde o çocuk rezil rüsva olmasndansa inanın onu düşündüğüm için yapıcam kendimide düşünüyorum tabi ama ona bunu yapmaya hakkım yok ben yapmadım çocuğu ve ilaç içirmedi bana Allah affetsin içimi biliyo hesabını vericez:(

Bu bana çk kötü ders oldu zaten bi. Kurtulsam bidaha evlenmem ble asla hamilede kalmam gerekirse 40yqşında doğururum ama daha ayaklarım bastığında Allah nasip ederse tek istediğim kurtulmak napmalıyım sizce bolur yardım edin

Evet daha beter olur oyüzden gerekirse günaha girerim ilerde o çocuk rezil rüsva olmasndansa inanın onu düşündüğüm için yapıcam kendimide düşünüyorum tabi ama ona bunu yapmaya hakkım yok ben yapmadım çocuğu ve ilaç içirmedi bana Allah affetsin içimi biliyo hesabını vericez:KK43:
Evlisin su an esinle si n öyle değil mi evden çıkamıyorum diyosun baskı var diyosun nasıl aldiracaksin bebeği nasıl kacacksin geri de dönemezsin mahveder seni

Nedem aldırmak istiyorsun adam sana nasıl davranıyorki ben birşey anlamadım direk babanın yanına kaç kürtaj zamanı geçmişse doğurmalısın ama yaşadığın şeyleri bilemiyorum tabi
Sürekli tehdit ediyo her kavgada ailemi arıyo rezil ediyo beni anneme ble küfretti unutamıyorum bir sürü şey var durmadan tartışıyoruz sokakta resil ediyo heryerde bağırıyo benim bağırmama dayanamıyo illa allttan almamı istiyo Bnde beceremiyorum çk mutsuzum

Evlisin su an esinle si n öyle değil mi evden çıkamıyorum diyosun baskı var diyosun nasıl aldiracaksin bebeği nasıl kacacksin geri de dönemezsin mahveder seni
Evet eve gelmicektim taksiye atlayıp gittim avm de bağırdı dye babamda kaç deri ama sonu kötüye gidicek gerçi gitmesemde kötüye gidicek Bn napıcam ya içerde uyuyo düğünde takılan bilezikleri alıp kaçıcam ama duyar beni yakalarsa mahfolurm

Bide boşanamıcam uzun zamandır polis tarafından aranıyo gelip imza atamam dyo eve gitsem Oray'a gelip ikna etmeye çalışacak yada ailemde işin içine gircek herkes bidaha dene dicek kaçamazsam çocuğu aldırmayan zırt bırt arıyo çnkü gizli bi iş yapamıyorm

Evet eve gelmicektim taksiye atlayıp gittim avm de bağırdı dye babamda kaç deri ama sonu kötüye gidicek gerçi gitmesemde kötüye gidicek Bn napıcam ya içerde uyuyo düğünde takılan bilezikleri alıp kaçıcam ama duyar beni yakalarsa mahfolurm
O demekki Seviyo seni bırakmadıgına göre zor bi durum Allah sabır versin bende bilemedim iki ucu b..lu değnek yani

Benim hamilelik psikolojimi bile çekemiyo sürekli tartışıyoruz en büyük sorun ben bu çocuğu doğurmak istemiyorum bu evde kaldıkça eoğurmak zorunda kalıyorum tek seçenek kaçmak gbi hissediyorm.bugün avm de rezil olduk koşarak kaçıp gitmek istedim taksimin kapısnı açıp yakamdan tutup dışarı çıkardı ve taksiye yumruk attı snra elindeki kağıtları yüzüme yapıştrdı sürekli küfrediyo sinirlenince ve titriyor Bnde susamıyormuş bazen alttan alamıyorum sinir krizi geçiriyo bana bşey yapmıcak dye korkuyorm yada ilerde herşey işin geç olucak dye korkuyorm
yazık bebeğine yapma o bebeğin ne günahı var kalbi atıyor şimdi onun.durdurma o kalbi. öylede böylede bu adama sana düşman zaten babanın yanına git o adamdan şikayetçi ol, boşan. o bebeğe kıyma çalışır bakarsın bebeğine.daha büyük günaha girme.

yazık bebeğine yapma o bebeğin ne günahı var kalbi atıyor şimdi onun.durdurma o kalbi. öylede böylede bu adama sana düşman zaten babanın yanına git o adamdan şikayetçi ol, boşan. o bebeğe kıyma çalışır bakarsın bebeğine.daha büyük günaha girme.
Yapamam okadar cesur değilim babamın evinede gidemem zaten ayrı yaşıyodm ben kimseye yük olamam heleki boşanıp hiç gidemem zaten uzun süre boşanamıcam heralde allahım Bn napıcam ya

O demekki Seviyo seni bırakmadıgına göre zor bi durum Allah sabır versin bende bilemedim iki ucu b..lu değnek yani
Evet seviyo oyüzden tehdit ediyo sürekli ya beni Mutlu etmek içinde devamlı uğraşıyo çk seviyo ama anlaşamıyoruz işte sevgi beye yaratık bazen yataktan ble kaldırmıyo beni suyumu terliğimi ble ayağıma getiriyo temizlik yaptrmıyo ama hep rezil ediyo

Back
X