Bebeğimi ve kendimi öldürücüm sıkıştım bi yol bulamıyorum yalvarırım yardım edin!

Zaten yolluşmusun normal bi ailede olmakmı sizi bozdu ?
Ne bu yalan dolan daha ıyı hıkaye bulsaydın
neden kacmak ıstedıını bıle anlamadık alıstıgın asagılık hayatımı ozledın hayırdır_?

Konu gercek veya fake cocugunu aldirmak isteyen zihniyeti anlayamiyorum. Ne yasarsan yasa Rabbim onu sana emanet etmedi mi? Bu kadar mi psikolojik sorunlarim vardi aldiracam esim iyi davranmiyor aldiracam bu ne. Ne olursa olsun senden bir parca o. Kurtajin nasil bir vahset oldugunu izledim keserek cikariyorlar kucucuk cani! Kalbi atiyor kalbi!! Ne diyim Rabbim bu dusuncede olanlara akil fikir versin

Ben Bi kabustayım uyanamıyorum sonum çok kötü ama kurtulamıyorm lütfen yardım edin..
Biriyle tanıştım aşık oldum çılgınlık yaptım yada kaçış olarak gördüm.pavyonda çalışıyodum dayanamıyodum ama şimdi daha kötü bi hayatım var yada banamı öle geliyo eski hayatımdan ne kadar kötü olabilir bilemiyorm.tanıştıktan 6gün snra evlendim ve hamile kaldım uyarmama rağmen bunu yaptı bana ve ilaç içirmedi kürtaj olmak isteyince tehdit etti ve aileside tehdit etti.hemde ailemle tehdit ediliyorm onlara bişey olucak dye çk korkuyorm bu çocuğu aldırmak çk istedim doğurmak istemiyorum o kadar uğraştım ki ne yapsam olmadı evren çıkıp doktora ble gidemedim gizli iş yapamıyorm bugün babam bile düğünden snra doğum yapınca kaçarsın dedi bugün aradım baba çocuğu aldırıcam ve kaçıcam dedim Ada'm bana yapma kızım dedi ama snra beni kurtarmak için iyi düğün dedi.param yok düğünde takılan altınları alıp kaçmayı ve çocuğu yasal olmayan bi şekilde aldırmayı düşünüyorum.belkide müdahale esnasnda bende ölücem çıkmaz bana çk kötü şeyler düşğndürüyo ne yapsam sonu kötü napıcam ben
Bende 1 aylık hamileyim esim o çocuğu istemiyorum diyor 2 yıllık evliyiz ilk çocuğum olacak, ayrıca esimle resmi nikahımızda yok eski esiyle resmi olarak bosanmadı cocukları yüzünden hayatımı mahfettim çok pişmanım. Ama Rabbime dua ediyorum o illa kapı açar. Sende üzülme boşver Allah’a sığın kötü birşey yapma vebali çok büyük.

Bende 1 aylık hamileyim esim o çocuğu istemiyorum diyor 2 yıllık evliyiz ilk çocuğum olacak, ayrıca esimle resmi nikahımızda yok eski esiyle resmi olarak bosanmadı cocukları yüzünden hayatımı mahfettim çok pişmanım. Ama Rabbime dua ediyorum o illa kapı açar. Sende üzülme boşver Allah’a sığın kötü birşey yapma vebali çok büyük.
Konu geçen senenin konusu

Back
X