Bebegimi vermek istiyorum

Zerrinn22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
2
0
1
39
Merhaba ben 30 yasindayim ve dun ogrendgim 4 haftalik hamileyim erkrk arkdsm aldirmak istiyor hatta.bu saliya randevu aldi . Ben aldirmak istemiyorum yasamaya hakki var maddiyatim yok bebege bakmak icin ben sadece yaşamasını istiyorum iyi bir aileye.verecegm ben cok ciddiyim ve bi daha asla arayip sormyacgm emin olabilirsnz maddi bklentimde yok sadece bu 9 ayi gecirmeme yardimci olacak bir aile cunku hamile.oldgm anlsldgnda isimdende olacagm tek yasiyorum bu arada ama ailemde.ayni sehirde lutfen acele cvp bekliyorum

Merhaba ben 30 yasindayim ve dun ogrendgim 4 haftalik hamileyim erkrk arkdsm aldirmak istiyor hatta.bu saliya randevu aldi . Ben aldirmak istemiyorum yasamaya hakki var maddiyatim yok bebege bakmak icin ben sadece yaşamasını istiyorum iyi bir aileye.verecegm ben cok ciddiyim ve bi daha asla arayip sormyacgm emin olabilirsnz maddi bklentimde yok sadece bu 9 ayi gecirmeme yardimci olacak bir aile cunku hamile.oldgm anlsldgnda isimdende olacagm tek yasiyorum bu arada ama ailemde.ayni sehirde lutfen acele cvp bekliyorum

:110::110::110:
Allah yardımcınız olsun...
Başka yolu yok mu yaa.
Offf ne denilir kii..
Şu anda böyle düşünüyorsun....
Onu hissetmeye başlayınca duyguların değişecek...

yapmak istediğiniz şey suç bilin istedim. Allah yardımcınız olsun :KK43:

Çalışan ve ayakları yere baasan bir bayan, neden bebeğini bir başkasına versin ki??
Eğer bebeğini doğurmak istiyorsan, sen bak bebeğine.. Erkek arkadaşın da sana destek olur.. Olmazsa da bir babalık davasına bakar.. Biraz cesur ol.

Kimisine Allah-u teala bu hediyeyi vermiyor malesef. Size boyle guzel bir sey vermisken neden reddediyorsunuz. Madem reddedeceksiniz boyle bir ise onlem almadan nasil kalkisirsiniz benim aklim mantigim el vermiyor. Bencillik bu.

Bence yapma kendigin buyut emininki onun yuzunu gorunce dayanamassin ailenle konus bir yol bul cocuklu biriyle evlen mesela ama bir yontem bul buldugun yontem cocugundan vaz gecmek olmasin ama aklini basina toplaa allah yardimcin olsun raabim aklimdan ve kalabinden bu dusunceyi alsin inss

En iyi verecegin yer yetiatirme yurdu. Onlar uygun bir aile bulacaktir. Burada bulduklarin ne kadar guvenilir olabilir ki

Şakamısın arkadaşım sen yemişsin bir halt madem bakamıycaksın ne diye önlem almıyorsun ya o seni beceripte sahip çıkmayan o öküze ne demeli siz insan olarak kendinizi adlandırıyorsanız eğer ben insan olmak istemem :KK34:

çocuk esirgemeye vermeniz gerekir eğer bakamayacaksanız.Böyle internetten sormakla olmaz isteyen var mı diye En Büyük KK

Hepiniz haklisinz bende cok karsiyim boyle seylere ama baska carem yok Aileme soyleyemm aile sirketinde calisiyorum o yuzden ismi.kaybederim. dunden bu yana aglamktaan harap oldum. Erkk ark aldiracak cesur davransam ortada kalirim sonuc olarak icim yaniyor olmesini istemyrm yasmasi icin boyle birsey düşündüm . Yasam sartlarimi bilmyrsn aile durumunu baska carem olsa emin olun yapardim ve bu benm ilk gebelgm yillarca bu ani bekledim cok yanlis kişiden oldu ne yapacagimi sasirsim

Bence sen şaka sın çünkü madem aile şirketinde çalışıyorsun nasıl doğurmayı düşünüyorsun ailen demiycek mi bu karın ne diye kaç ay saklanabilirsin sen bizi mi deniyorsun yada senin kafa çalışmıyor hangisi acaba bence ikinci şık daha kuvvetli

Ya vericem diyorsunuz vereceginiz kisi pedofilimi hirsiz mi arsiz mi bu ne cesaret ay çıldırıcam ya dua ediyorum insallah gercek degildir bu yazdiklariniz

Back
X