bebegimi yatircak yer bulamiyorum artik!!!

x1907

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
159
87
298
Antalya
Merhaba oncelikle.. sorunum su ki;
15 aylik bi oğlum var..cok fazla hareketli. Tirmanmadigi, inmedigi yer yok. Ne koltuk kaldi ne sandalye. 6 aylikken yurutecinden iniyodu. 9aylikken park yataktan.. ve simdi yer yatagindayiz. Onda bile hergece bir uctan topluyorum desem yeridir. Ve artık yatagimda yatmak istiyorum. Fakat ben bunu nasil basaricam bilmiyorum. Yatak yani korkuluk desem kar etmez.. atlayıp çıkıyor adam.Yastık minder desem ustunden geciyo..ne yapacagimi sasirdim.. :(

Ayyy kolay gelsin.. Valla pek yapılacak bir şey yok galiba yaaa.. 2 yaşından sonra sakinliyor( biraz)

altı aylıkken örümcekten nasıl
iniyorduki canım cok şaşırdım valla
allah yardım etsin beşigine cok büyül korkuşukşar yaptırsanız hani asla aşamayacagı

Yeri geliyo düzgün iniyo.. yeri geliyo (misal koltuktan) pat diye atıyo kendini.. bazen bilincli davraniyo düşerken nebilimm elini falan koyuyo ama bazen pat diye kafa üstü falan dusuyo. Daha dusme tehlikesinin farkinda degil ki :o

altı aylıkken örümcekten nasıl
iniyorduki canım cok şaşırdım valla
allah yardım etsin beşigine cok büyül korkuşukşar yaptırsanız hani asla aşamayacagı
Gerçekten abartmiyorum bende saskinlik icindeyim.. o kadar bebek büyüdü etrafimda boylesini inaninki gormedim :) herkes hayretler icinde. Elimde videolar var onlari gostermesem kimse inanmiyodu.. arka tarafındaki katlama demiri varya ayaklarinla ordan destek alarak kendini yukarıya yukarıya attiriyodu. Sonra güüm yere.

Back
X