- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi DELIveCesur
-
Allah bağaşlasın evladınızı bence tekrardan gelebilir emzirmeye çalışın üzüm dereotu semizotu bool su bulgur sogan bunlar sütü arttiriyo bi de denedim kaldirik deniyo bazı yörélerde ökse otu da deniyo sanirım bunları bol bol tüketin maltana içecegi de süt yapiyo ama siz sakın birakmayın peşini emzirmeye çalışın.Arkadaşlar ben yeni uyeyim 3 ay önce 33+0 doğum yaptım 2. bebeğim preeklampsi sezaryen ile dünyaya geldi çok zorlu bir dönemden geçtik kuvozde yatti uzun bir sure emme yutma refleksi gelişmediği için enjektör ile beslendi sonrasında kendini toparlayinca memeye gectik bir iki yine zorlanarak cekti eve dondugumuzde hic tutmadi benim psikoloji sifir tabi kilo vermeye başladı sarılık oldu tekrar yattı ve özelde biberona alıştığı için tutmadı beni zorladıkça daha da uzaklaştı artık çenesi kuvvetli dün denediğimde sanki hep emiyormuş gibi çekti ama benim süt 1 buçuk ay önce kesilmişti bile bir iki damla geldi benim sorum süt yeniden gelir mi 1 buçuk ay sonra
Allah bağaşlasın evladınızı bence tekrardan gelebilir emzirmeye çalışın üzüm dereotu semizotu bool su bulgur sogan bunlar sütü arttiriyo bi de denedim kaldirik deniyo bazı yörélerde ökse otu da deniyo sanirım bunları bol bol tüketin maltana içecegi de süt yapiyo ama siz sakın birakmayın peşini emzirmeye çalışın.
Bwn bu konusa tecrubesizim ama bence gelir. Bebek evlat edinen bazi annelerin bile yasadigi yogun annelik duygusu sebebi ile sutu gelebiliyormus. Bence sutun gelir. Keske sutunu sagarak toplasaydin. Memeyi tutmasa bile biberonla yine anne sutu almis olurdu.
Facebook um yok kiFacebookta emzirme sanatına üye olun,muhakak yardımcı olucklar
deniyorum canim inşallahKesinlikle dene tekrar canim belki gelir bilemezsin. Bol bol su iç 3-4 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?