- 22 Mart 2014
- 467
- 289
- 33
Kizlar 6 aylik kiz bebegim var. Ve okadar hareketli okadar hareketliki cok zorlaniyorum. Mama yedirmek cok zor cunku kasigi cekiyo, tabaga tekme atiyo, uzerine orttugum ortuyu aciyo mama onlugunu cekiyo heryerine bulasiyo tek basima yediremiyorum. Uzerini giydiremiyorun altini degistiremiyorum. Birinin her daim yardim etmesi gerekiyo arkadaslarim ve ailen gorunce cok sasiriyolar. Gece bi bakiyorum pijamasinin ustunu cikartmis kolunu cikarmis tek kolla duruyo coraplar durmuyo zaten hemen cekiyo atiyo. Surekli emekliyo ve mutemadiyen ayakta biyere tutunarak ayaga kalkiyo ve hep ayakta cok hareketli oldugu icin zor oluyo boyle olanlar varmi nasil bakiyosunuz beler yapiyosunjz paylasirsaniz cok sevinirim. Butun bunlarin yaninda hic huysuz degil cok asiri gulec herseye guler sabahtan aksama kadar guler pek aglamaz ihtiyaclari disinda. 4 aylikken eneklemeye basladi 5 bucuk aylikken ayaga kalkti. Doktoru gelisiminin cok iyi oldunu soyledi ve bu bebek cok hareketli oyuzden kilo eksigi var bukadar hareket ederse tabiki kilo eksigi olur dedi. Hareketli oldunu kendisi farketti ben soylememistim oysaki ordaki yaptigi hareketler neki doktorumuz evde gorse cok sasirirdi galiba. Sizce hiperaktif olabilirmi uzman anneler yardimmmm
(