Ayni benimki:)) bugün tam 78 günlügüz, ilk dogdugunda hemsirede bana dedi cok kuvvetli ayni zamandada sinirli bi bebek :) aciktigi zaman zaptetmek mümkün degildi, oda biberonu tutma gayreti gösteriyodu, tabi tutamiyordu ama iki elinide biberonun üstüne koyardi. Annem ben böyle cocuk ne dogurdum nede gördüm derdi:) hastaneden cikinca annemle kaldim yardimci olur diye, 'yok anam yok, senin cocugu ben cözemedim, böyle bebekmi olur' diye feryat figandi:) simdi 11 haftalik sirt üstü yatinca kendini yana dogru atiyor, dün doktordaydik artik karin üstü yatirip kaslarini nasil kuvvetlendirebilirim diye göstercekti, kendide sasirdi, bana sen alistirmaya basladinmi, kuvvetlenmis dedi, hicbirsey yapmadigim halde :) birde erkek bebek benimki, o yöndende biraz kuvveti var. Senin dedigin gibi ayagini düz basabiliyo, yattigi yerden kaldirmak isteyince ayaklari karnima degdiginde basamak cikar gibi önce karnima mideme gögsüme bastiriyo:) bizde diyoruz cabuk emekliyip yürücek heralde acelesi var:) yasitlarina görede baya bi boylu simdiden neredeyse 6 aylik bebek kiyafetleri giyiyoruz 68 santim boyumuz var:)