Bebeğimimi Kaybediyorum ??

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.805
598
19+4 haftalık hamileyim ve rahmimde bıçak saplar gibi ağrılar oluyor bugun düşmüştüm sizce düşükmü yapcam

doktora gitmeye çok korkuyorum

nasıl düştün Allah korusun hemen doktora gitmelisin korkunu bir kenara bırak ve acile git arkadaşım bu ciddi bir şey olabilir.

Rahim büyüdüğü için ağrılar normal ama düştüğün için problem olup olmadığını ancak doktor söyler.Burdan cevap aramak yerine doktora gitsen daha iyi edersin.Karnında bir can taşıyorsun bence hiç vakit kaybetme bir doktora git umarım bir sorun yoktur.

Şuan yapabileceğin en doğru şey doktora gitmek.bende geçen haftalarda buzda kayarak düşmüştüm.kasık bölgem çok ağrıdı bacaklarım açıldığı için ama hemen doktora gittimm..unutmaa alınabilenecek en güzel önlemleri doktorlar alabilirr.geç olmadan hemndee...ben gittim hemen ultrasyonda bebeğe baktılar..kalp atışına bakıldı çok şükür iyi ve sağlıklıydı...genelde karın üstü düşmeler ve emniyet kemeri darbeleri tehlikelidir demiştiii...inşallah sende bebişinde gayet iyisinizdirrr...ama ne olursa olsun doktora koşmayı alışkanlık haline getirin.hiç bişey bebeklerimizden daha önemli değil...çok geçmiş olsun ikinizede

bu nasıl bir başlık böyle arkadaşım kendine gel ve bi doktora git aklına da böyle şeyler getirme

gittim çokkk şükr ii devlete gittim bi yorum yapmadı iyimi bi sıkıntı varmı dedim yok dedi .

bide özele gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…