Bebeğimin 31.haftada 3 ayrı doktorda çıkan 3 farklı kilosu..

pegasus2304

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
358
198
18
31.haftada bebeklerinizin kilosu neydi kızlar.. Benim biraz kafam karıştıda..3 doktordada ayrı çıktı..14 nisanda 1613gr..18 nisanda 1522gr..23 nisandada 1640 gr dendi.. 3 ü de ayrı doktorlarda..gebelik şekerinden dolayı insülin ve diyet yapıyorum.. Bebeğe kilo alımını mı etkiliyor yoksa makine ve doktordan kaynaklı farklı milimetrik ölçümlerden dolayı mı böyle değişiklik..

makinalardan ben ozele gidiyordum devamli arada devletede ama devletin bana en basta kiloyla ilgili yaptigi yorumu ozel en son soyledi ve bana cocuguna iyi bakamamissin dedi kilo olarak..devletin dedigini aylar once soyledigimde yok bisey hersey normal dedin be mubarek.bende kizdim gittim devlette dogum yaptim.

Makinadan kaynaklidir ben doğuma girerken 2900 çıkmıştı 15 dk sonra doğum yaptim 3500 doğdu oğlum.sağlıkla kavuşursunuz inşallah kuzunuza.

31.haftada bebeklerinizin kilosu neydi kızlar.. Benim biraz kafam karıştıda..3 doktordada ayrı çıktı..14 nisanda 1613gr..18 nisanda 1522gr..23 nisandada 1640 gr dendi.. 3 ü de ayrı doktorlarda..gebelik şekerinden dolayı insülin ve diyet yapıyorum.. Bebeğe kilo alımını mı etkiliyor yoksa makine ve doktordan kaynaklı farklı milimetrik ölçümlerden dolayı mı böyle değişiklik..

neden 3 ayrı doktora gidiyorsunuz?:KK57:
31. hafta için 1500-1600 gr normal zaten, ölçümden ölçüme değişmesi de normal

Benim annem hiç gitmemiş onun zamaninda ultrason yokmuş :) bir tahlile giderlermiş. Birde cok nadiren arada bir sorun olursa birde doguma.
Her ay bende gerek duymuyorum ama hamile olmadigim icin.
Bu telefona takilan ultrason cihazlari varmiş bilginiz varmi ? Gecen ilginc elektronik cihazlar diye foto galerisinde gordum

3 farklı doktora gitmeniz biraz garip olmuş.. zaten usg de belli bir haftadan sonra hata payları oluyor.. 3 farklı usg de 3 farklı sonuç çıkması gayet normal yani

Back
X