bebeğimin altı

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
kızlar kaç gündür dikkat ediyorum bebeğim uyanınca altını açıyorum bezi kuru gece yatırıyorum sabah yine kuru karnı mı doymuyor gerçekten beni emiyor ama niye dolmuyor korkmya başladım doktora gidecem sizdede 4 aya girip az altını ıslatan var mı önceden şişerdi hatta asit kokusunu açmadan bilirdim bezini sanki yeni koymuşum o kadar yani dışardan bile bezi kocaman olunca görülürdü

kızlar kaç gündür dikkat ediyorum bebeğim uyanınca altını açıyorum bezi kuru gece yatırıyorum sabah yine kuru karnı mı doymuyor gerçekten beni emiyor ama niye dolmuyor korkmya başladım doktora gidecem sizdede 4 aya girip az altını ıslatan var mı önceden şişerdi hatta asit kokusunu açmadan bilirdim bezini sanki yeni koymuşum o kadar yani dışardan bile bezi kocaman olunca görülürdü

günaydın canım bence doktora götürmelisin allah korusun idrar torbasınd sorun olabilir geşçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz canım

canım benımde aynı sekılde son 2 haftadır,eskıden dolardı şişerdi bez simdi cok az yapmıs oluyor,bende doymadıgını dusunuyordum yatırmadan mama verdım 4-5 gundur yıne aynı ama bı sıkıntısı yok

oluyo mu acaba öyle arada mesela 1saat önce açtım iyi yapmıştı geceleri yapmıyo valla erken tuvalete girecek galiba oğluşum hasta olmasınlarda canım allah tüm yavruları korusun

geceleri benimki de pek ıslatmıyor ben de öyleymişim küçükken sabah altını değştiriyorum 1 saat sonra bez full doluyor olabilir ama hiç ıslanmıyorsa o başka dr göstermekte yarar var derim ben

Back
X