bebegimin atesi :(

Yagmur Selen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
148
68
48
36
Kızlar dün öğlen 10 aylık oğlumun ateşinin olduğunu farkettim onemsemedim bebeklerde oluyo diye olcmedim ama ateş düşürücü verdim yine de sonra normale döndü. Akşama kadar sıkıntı yoktu akşam huysuzlandi agliyodu niye agladin annem diye elimi başına bi attım ki yaniyo çocuk. Olctum hemen atesi 39.7 çıktı korkudan öldüm ya ilaç verdim hemen ilik dusa soktum düştü atesi bi zaman ama gece yine tekrarladı. Sürekli kontrol ediyorum bişey yok sonra birdenbire cikiyo. Dün geceden beri 4saate bir dönüşümlü olarak parol ve tylol veriyorumilacin etkisi geçince tekrar cikiyo atesi 24 saat oldu ilaç verdim ilik suyla kompres yaptım şu an atesi yok uyuyo eşimin gelmesini bekliyorum hastaneye gitmek için. Off ama aglicam artık ne kotuymus evladının hasta olması rabbim kimseyi evladiyla sinamasin çok caresiz hissediyorum korkuyorum :'( bu arada atesle birlikte ağzından salya akiyo sürekli atesi yukseldikce başka belirti yok bi de reglim üstüne dua da okuyamiyorum kızlar dua edin bize nolur bi de aynısını yaşayan varmı 6. hastaliktan suphelenmeye başladım

yaşadığım yer küçük yer yalnniz gidemem. gidersem eve sağ donemem eşimin tlfnu kırılmış ulaşamiyorum

Diş gibi sanki. .. Ateşten korkma. Çocuk savaşıyor. Doğru müdahele etmişsin. Rahat ol. Ateşte en iyisi 3. Gün dra gitmek. Tablo ancak oturuyor. Acile değil de çocuk uzmanına götür derim ben. Parol ile tylol aynı zaten. İkisi de parasetamol. Tek birini versen de olur 4st de bir.

Canım tatlım geçmiş olsun, calpol ve iboprofen en etkili çözümdür. Sakın ola sirke sürmeye kalkma, bunlar çok yanlış olur, sirke sürmek çocuğun aniden ateşlenmesine ve havale geçirmesine sebep olur. Dikkat et canım. Ayrıca regl iken dua okunur, bunu da unutma.

kızlar teşekkür ederim yorumlariniz için hastaneye gittik o gün acil nerdeyse ana baba günüydü herkes şebeke suyundan zehirlenmis o gün ters gibi gece bebegimin suyu bitmişti ben de sabaha kadar idare etmek için musluk suyunu kaynatmistim 20 dk kaynattim ama yine de virüs varmış sularda bulasmis bebegime 3 gün atesi düşmedi bana da ders oldu bi daha gece yarısı da olsa suyunu aldiracagim kuzumun şu an iyiyiz çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…