Bebegimin bacak gelisimin geride olmasi?

Zumrutas

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
908
480
303
Merhaba kizlar bisey danismak istiyorum size bugün doktora gittim 32+6 haftaligim ama bebegimin gelisimi önde kafa ve karin bölgesi 36+0 haftalik cikti ultrasonda ama bacak 32+1 bu kötü biseymi? Doktorum hersey iyi normal dedi konuyu kapatti oda ben kendim gördüm ultrasonda kendim sordum öyle cevap verdi normal diye kötü bisey olsa söylerdi diye düsüniyorum ayni veya benzer durum yasayan varmi?

Benımde 33 haftalık bebegım 28 hafta uyumlu doğdu... baş cevresı kılossu butun olcumlerı haftasıyla uyumlu degıldı gerıydı suyu yoktu gelişmiyordu cok şukur mınyon bır bebek oldu ama saglıgı yerınde sızınde allahın ıznı ıle bişe olmaz bebegınıze strese gırmeyın bol bol dua edın hayır lı dogumlar

Benımde 33 haftalık bebegım 28 hafta uyumlu doğdu... baş cevresı kılossu butun olcumlerı haftasıyla uyumlu degıldı gerıydı suyu yoktu gelişmiyordu cok şukur mınyon bır bebek oldu ama saglıgı yerınde sızınde allahın ıznı ıle bişe olmaz bebegınıze strese gırmeyın bol bol dua edın hayır lı dogumlar

Ya hepsi bir olsa neyse tek bacak geride olunca insan korkiyor. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah cnm

Allahım korusun senın bebgınıde bagışlasın kotu bıse olsa drların soylerdı allahın izni ile bişe olmaz canım gule gule buyutmeler nasıp etsın rabbım

Canm korkma o her hafta degisiyor. Bacak boyu bebegin boyuyla alakali bisey. Simdi bikac gun geridedir sonra bi bakarsin hepsinden ileriye gecmistir. Bizimde surekli değişiyor. Bunlar onemli şeyler degilmis

Back
X