Bebegimin bagrsaklarnda parlaklık Yardmcı olur musunuz ?

Melekbzkrt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
279
14
28
22
Merhaba arkadaşlar hamile oldugumu ogrenmeden once esimle beraberligimde hafif biraz kanamam oldu o zaman hamile olduğumu bile bilmiyordum 2 hafta falan gectikten sonra hamile olduğumu ogrendim hastanede muayneye gidiyordum hersey normaldi. 11 haftalken gittigimde bebegimin bagrsaklarnda parlaklık olduğunu söyledi doktorum esimle cok endiselendik kotu bisey olucak dye 12 haftada 2 li tarama yaptı doktorum resimdeki sonuclarım Anlayan varsa soyleyebilir mi Doktorum cok az bir risk olduğunu soyledi nicin soyledigini unuttum ama parlaklık cok az dedi Eger Gonlunuz rahat etmiyorsa rahminizden bebegin suyunu alalm test yapalm dedi ama buda cok riskli bisey bebegimiz dusebilir kaybedebilirsiniz dedi esimde bende istemedik 5 ayda o zaman detaylı ultrasyonla bakarz dedi boyle bisey basna gelip sonradan gecen var mı 2 nci gebeligim 1 gebeligimde hic boyle bisey olmamstı bilgi verir misiniz lutfen bude bebegimin detaylı ultrasyonu

Bağırsak parlaklığı yanlış bilmiyorsam down sendromu ile alakalı. Benim de tarama testim riskliydi. Hem fetal dna hem amniyosentez yaptırdım. Fetal dna ücretli ve özel. Döviz kuruyla endeksli o yüzden pahalı.amniyosent3z de karnından igneyle şu alıyorlar o kadar.

Erken haftalarda parlaklık zamanla kayboluyor genelde , kanamanız olduysa bebiş bunu yuttugundada olabiliyor ama endişelenicek bisey yok insallah düzelir

Cok az risk oldugunu söylediği ense kalnlgı falan hersey guzeldi

Bunla ilgili konu acmistim bende . 2. Gebeligimde yasadim bu sorunu suan 1.5 yasinda ve saglikli 2 li testlerim normaldi sikinti yoktu 11 hafta civari tam hatirlamiyorum konumda yaziyordur parlaklik tespit edildi ve baya da uzun surdu gecmesi dovn sendromu kistik fibrozis ve genetik baska rahatsizliklar olabilir dendi nipt testi yaptirdim dovn riski elendi bu surede 2 doktorla ilerliyorduk riskli gebelik uzmanida muayne ediyordu en son bana esine de sanada gen testi yapalim icerden su alalim virt ama yinede sikinti olabilir vs deyince yeter ya deyip saldim ipin ucunu cunku cocuk dovn sendromlu degildi ve ne olursa olsun aldirmayacaktim gen testi yapilmisti..

20 li haftalardan sonra gecmisti kanama alani ve oldukca fazla idi

Benim kanamalarim vardi zaten bebek ufakken megersem onları yutmuş çocuk oda bagirsaginda parlama yapmis buda zaten ihtimaller arasindaydi ama uzun sürünce şüphelendiler

Elini verirsen kolunu kaptirirsin bu islerde , yorulursun herkese herseye kulaginizi tikayin derim heleki aldirmayi dusunmuyorsaniz deştirip durmayin kendinizi

Aldırmak aklımın ucundan bile gecmiyor Kesinlikle İNŞALLAH Bİ skntıda Ckmaz Herkes zaten simdiden bisey diyor yok sakat olur yok su İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE BİSEY OLMAZ

Aldırmak aklımın ucundan bile gecmiyor Kesinlikle İNŞALLAH Bİ skntıda Ckmaz Herkes zaten simdiden bisey diyor yok sakat olur yok su İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE BİSEY OLMAZ
Hayir oyle dusunmeyin parlakliklarin bircogu ilerleyen haftalarda kayboluyor inanin korkmayin kan falan yutmusda olabilir bebeginiz zaten aldirmayi dusunmuyorsaniz hicbirsey yaptirmayin derim moral bozmaktan baska birsey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…