Bebek Beslenmesi bebegımın balgam sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tuba-su

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
82
28
18
32
Meraba kızlar benm sorunum 8 aylık bebegumın balgam sorunu doktora goturuyorum ılacları denıyorum hatta buhar da denıyorum ama hırıltısı gecmıyor hatta artıyor bu konuda bılgısı olan varmı nasıl gececegıne daır.

elektirik supurgesine takilan burun aspiratorleri var,bebek sumkuremedigi icin mukus iceride kaliyor ve hirilti balgam vs. yapiyor.
yenidoganda bile cekinmeden kullanabilirsiniz,once deniz suyuyla burunu yumusatin,bi 10 dk sonra aspiratoru elektirik supurgesine takip burundan mukusu cekin,3 gunde balgam filan kalmaz.
ben yurtdisindayim,insanlar bunu cok kullaniyor Turkiye`de cok yaygin degil insanlar korkuyor ama korkulacak bisey degil,bebegin cani yanmiyor tibben bi zarari yok.

elektirik supurgesine takilan burun aspiratorleri var,bebek sumkuremedigi icin mukus iceride kaliyor ve hirilti balgam vs. yapiyor.
yenidoganda bile cekinmeden kullanabilirsiniz,once deniz suyuyla burunu yumusatin,bi 10 dk sonra aspiratoru elektirik supurgesine takip burundan mukusu cekin,3 gunde balgam filan kalmaz.
ben yurtdisindayim,insanlar bunu cok kullaniyor Turkiye`de cok yaygin degil insanlar korkuyor ama korkulacak bisey degil,bebegin cani yanmiyor tibben bi zarari yok.
Çok saol canım yaa

Canım o sorunu bende cok yasadim ama aplamin bir cocuk polikliginde stajyer arkadasi vardi bna elmayi kabuklariyla at kaynasin sicak sicak icir dedi denemeni tavsiye ederim gercektende oglumun hiriltisi gecti :)

Onemli degil hem saglikli hemde cok iyi bde ayva yapragini dene oda cok faydali

Back
X