merhaba aynı şeyi dün banada doktorumuz söyledi herşey normal karın çevres femurları bir tek kafa çapı normalinden az biraz küçük dedi takip etmeliyiiz dedi tüm dünyam başıma yıkıldı çok korktum nette araştırma yapınca gelişim geriliği adında bir dünya yazı alt üst etti dünden bu yana ağlamadığım bir saniye bile geçmedi beyni ve beyin boşlukları normal gelişmiş fakat kafa küçük belki kalıtsal olabilir dedi ama bizim sülalede küçük kafalı yoktur yüce rabbim bize yardım etsin bebişlerimize sağlık sıhhat versin dualarınız bizimle olsun
duru_, post: 36774410, member: 592676"]merhaba aynı şeyi dün banada doktorumuz söyledi herşey normal karın çevres femurları bir tek kafa çapı normalinden az biraz küçük dedi takip etmeliyiiz dedi tüm dünyam başıma yıkıldı çok korktum nette araştırma yapınca gelişim geriliği adında bir dünya yazı alt üst etti dünden bu yana ağlamadığım bir saniye bile geçmedi beyni ve beyin boşlukları normal gelişmiş fakat kafa küçük belki kalıtsal olabilir dedi ama bizim sülalede küçük kafalı yoktur yüce rabbim bize yardım etsin bebişlerimize sağlık sıhhat versin dualarınız bizimle olsun[/QUOTE]
Ayni seyleri
Yengemede oyle demislerdi doguma kadar oyle korktular ki tosun gibi dogdu yigenim masallah ama yinede ihmale.gelmez tabi saglikla alirsiniz kucaginiza insallah
Merhaba sana söylenenlerin aynasini doktor bansda söyledi ben bi hafta sonra başka doktora da gorundum oda bana bebeğimin iki hafta geriden geldiğini bas ve vücudunun da geri olduğunu kafama takmami muhtemelen sana cekmistir minyon bi bebek dedi