kızlar arkadaşım 18 haftalık hamile dün doktora gitti bebeğinin kız olduğunu öğrendi fakat birde bebeğin kafasında bi kist çıktı doktor 28 haftada muhtemelen geçicek demiş ama o çok tedi,rgin 2li testi ii çıkmıştı 3lünün de sonucunu bekliyoruz
bunun g,b, birşeyler duyan geçen sorun oluşan biri tanıdığınız b,ildiğiniz haberi,niz varmı çok telaş yaptı
Canım aynı şey benim başıma geldi 14 haftalık hamileyken kist var dendi ama hiç telaşlanmadım çünkü kaybolacağını biliyordum ki öylede oldu 19.faftada yoktu. Sakın stres yapıp üzülmesin arkadaşın kayboluyor mutlaka.
Benimde bebeğimin kafasında kist vardı.Ama dr endişe etme ileriki haftalarda kaybolur dedi.Gerçekten de sonra kayboldu.Şu anda kist mist yok çok şükür.Genelde oluyor ve sonra kayboluyor.Endişe etmeyin.
geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin inşallah herkese
bu arada bende 5,5 haftalık galiba hamileyim
geç döllenme olduğundan adete göre geç gidiyoruz bugün kesede bebeği gördük
ama kalp atışları duyulmadı inşallah haftaya duyarız
bizim bebeğimizde de kist vardı. çok endişelendik ama doktorun dediği gibi 28. haftada yok oldu Allaha şükür. bu kistler sanırım birçok bebekte oluyor ancak çok gelişmiş ultrason cihazları ve tecrübeli hekimlerce tesbit edilebiliyor. Doğuma kadar yok olmasa bile bebeğin zekasını etkilemediğini de öğrenmiştik. umarım bir an önce kaybolur da arkadaşınız da rahatlar.
sağolun kızlar ya arkadaşımın içi biraz rahatladı insan doktorlara güveniyor eğer geçmeyecek olsa öyle demez diyor ama
insan kendi gibi birşeyler yaşayan birilerini duyunca dahada rahatlıyor inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi
sizin bebeğiniz gibi benimkindede kist çıktı 18,ci haftamda siz 2008yılında yazmışınız noldu bebeğini zmerak ettim çok endişeliyim çok korkuyorum down sendromuyla karşışırız diye çok korkuyorum.haftaya dopler ve amino sentez olucam ama gene kesin sonuç alamma diye korkuyorum.