Kızlar konuyu nereye açacağımız bilemedim 30 haftalik hamileyim bebeğimin beyninde su toplama varmış sınır 10mm mis bizimki 10.4 mm.mis. bide kafasının çapı 2 hafta öndeyiz. 15 gün sonra tekrar gidicem. O kadar üzüldüm ki bunu yaşayan var mı . Bilgilerinizi paylasirmısıniz
Kızlar konuyu nereye açacağımız bilemedim 30 haftalik hamileyim bebeğimin beyninde su toplama varmış sınır 10mm mis bizimki 10.4 mm.mis. bide kafasının çapı 2 hafta öndeyiz. 15 gün sonra tekrar gidicem. O kadar üzüldüm ki bunu yaşayan var mı . Bilgilerinizi paylasirmısıniz
cnm Benim bebeğim de 20. haftada detaylı ultrasonda kafasında kist görüldü ama geçici ve 25. haftada geçecek dedi doktor. Gerçekten de şimdi hiç bir şey kalmadı. kafa çapı olarak da 2 hafta önden gidiyordu ama son haftada kafa yavaşlıyor ve normale dönüyor merak etme.
Benim ablama da benzer bir teşhis konuldu. Zavallım doğuma kadar mahvoldu. Ama sonunda gayet sağlıklı bir bebeği oldu. Bu teşhis için 2 doktor aynı fikirdeydi. Sonra perinatologa gitti. O sağlıklı dedi. Dediği gibi de oldu.
doğuma kadar oglumun kafa capi iki hafta onden gidiyordu. öylede dogdu. 3 yasinda ve koca kafalidir :) esiminde kafa yapisi buyuk. dr genetik olabilecgini soylemisti bize. mesela bacak boyuda 1 hafta geriden geliyordu. hatta daha fazla. bacak boyu daha kisadir mesela. genetik olabiliyor diyecegim o ki.
Benim sadece kafa çapı olsa o kadar takmam kafası büyük olsun ne çıkar ki.. ama işte o su sınırı geçer diye korkuyorum..15 gün sonra tekrar kontrol var.. lütfen dua edin o su sınırı geçmesin
Benim ablama da benzer bir teşhis konuldu. Zavallım doğuma kadar mahvoldu. Ama sonunda gayet sağlıklı bir bebeği oldu. Bu teşhis için 2 doktor aynı fikirdeydi. Sonra perinatologa gitti. O sağlıklı dedi. Dediği gibi de oldu.
Ben de üç doktora gittim biri 10.4 ölçü biri 9.5 ölçü ve bir de tip fakültesinde deneyimli Prof a gittim.o da 8 mm korkma dedi ama 15 gün sonra tekrar bakıcı dedi