Bebegimin beyninde kist ve kalbinde parlak nokta görüldü

Kızlar hiç korkmayın biseycik olmaz kistler zaten gidiyor parlaklikta tek başına bisey ifade etmiyor.
Benim bebegimin de bagirsaginda parlaklık vardi kafasında kist vardi ama kist bi iki hafta sonra kayboldu parlakliktanda bi sorun çıkmadı.
Bosuna kendinizi uzmeyin rahat olun

Kızlar hiç korkmayın biseycik olmaz kistler zaten gidiyor parlaklikta tek başına bisey ifade etmiyor.
Benim bebegimin de bagirsaginda parlaklık vardi kafasında kist vardi ama kist bi iki hafta sonra kayboldu parlakliktanda bi sorun çıkmadı.
Bosuna kendinizi uzmeyin rahat olun
TEŞEKKÜRLER. rahatlattınız beni. başından geçenler en iyi bu durumu bilir. sevgiler

Arkadaslar ben erken dogum yaptim 7 aylik dogdu oglum kalbinde parlaklik vardi ama su anda yok yani bosuna kaganiza takmayin ben takmistim simdi cok pismanim tek basina hicbirsey ifade etmiyor

Arkadaslar ben erken dogum yaptim 7 aylik dogdu oglum kalbinde parlaklik vardi ama su anda yok yani bosuna kaganiza takmayin ben takmistim simdi cok pismanim tek basina hicbirsey ifade etmiyor
geçmiş olsun . inşallah herşey yolundadır. takmıyorum ferah tutyorum içimi. teşekkür ederim. sevgiler

20 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah.ankarada yaşıyorum.persembe günü Zekai Tahir deki 3lu test sonuclarim temiz çıktı bu arada 35 yaşındayım.bende sürekli gittiğim kudret hastenesindeki doktora da sonuclarimi gostereyim dedim.adam ultrsonda baktı ve beyninde 7 mm kist ve kalbinde parlak bir nokta var yasin itibariyle sıvı alınması gerek dedi.bende ağlayarak çıktım hasteneden tabi :KK43: ordan eşimle güven Hastanesindeki Sibel hanima gittik sağolsun çok yardım etti.bunlar birsey ifade etmez dedi.bunlarla birlikte bacak boyu kisaligi falan da olmasi gerek dedi.eger için rahat etmiyorsa fetal eko yaptırabilirsin dedi.benim gibi bu durumda olan arkadaşlar var mı acaba ?
Merhaba çok Zaman geçmiş üstünden ama görürsünüz belki bende 20 HAFTALIK hamileuim aynı sıkıntılar var nolur güzel haberler verin bebişinizi sağsalim almışsınızdır umarım kucağınıza

kist için hiç endişe etmeyin geçiyor.benim bebeğimde de vardı 24.haftada kayboldu.
ayrıca bağırsaktada parlaklık vardı ama testler vs iyi çıktığı için diğer başka sorun görülmediği için kan yutmuş olabileceğindendir dedi bize perinatolog.
keşke hiç böyle şeyler çıkmasa ya da önemsizse söylenmese bizlere.hala içimin bi tarafında soru işareti var.unutmak istiyorum unutamıyorum.
Merhabalar doğum yaptınız sanırım bebeğiniz sağlıklıdır inş aynı bulgular bendede var 20 HAFTALIK hamileyim

Merhabalar doğum yaptınız sanırım bebeğiniz sağlıklıdır inş aynı bulgular bendede var 20 HAFTALIK hamileyim

Hiç korkma canım bir şey çıkmaz
Doğum yaptım oğlum sekiz aylık oldu bile maşallah hiçbir sorun yok
Onlar önemsiz şeyler şimdiye kadar araştırdığım kimsede sorun çıkmadı
Bu linktekileri oku bak bunu yaşayan çok kişi oldu sorun çıkan olmadı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hiperokojen-barsak-lutfen-yardimm.360040/

Back
X