bebeğimin bir gözü kahve diğeri mavi..

oy maşallah ya yerim ben onu.

Büyük ihtimal kahverengi gözlü olacak ,mavi göz kahverengiye dönecek bence.

Hiç duymadım böyle bir şey,ne olacak enteresan bir şey olur..farklı ve güzel olur bence :)

heterokromi deniliyordu sanırım. mutasyonla gerçekleşen bir durumdu hatta ünlü bir hollywood sanatçısının da gözleri böyleydi lens takıyordu aynı renk yapmak için gözlerini zaman zaman.görme bozukluğuna sebep olmuyor bildiğim kadarıyla ayrıca çok da şirin görünüyordur bence :nazar:

ortaokulda sınıfımızdan bir çocuğunda 1 gözü mavi 1 gözü kahveydi :1:
cnmmm daha çok ufacık beben korkma :ssz:
zaten buzamanlarda çok dr.a gidiyorsunuzdur cnm gittiğin birgün sor için rahat edder en azından :34:

böylede kalabilir değişebilir de..daha ufak annessi gözünün rengi oturmadı...Allah sağlık sıhhat,huzur versin analı babalı büyüsün...

çoçukların göz renkleri 1 yaşına kadar sürekli değişir fakatttttt

ben 14-15 yaşlarındayken bizim spor salonunda bir gözü kahverengi bir gözü mavi bir arkadaşımız vardı. van kedisi gibi

Bir tanıdığımın gözleride böyle..biri kahve diğeri mavi, çok ilginç gözüküyor hakikaten

daha iki aylık bebek...rengi döner büyük ihtimal...

dönmese bile kötü bişey değilki dimi .

allah başka dert vermesin .sağlıklı ve uzun ömürlü olsun canım.

Son düzenleme:
Aaaa ne güzel çok enteresan farklı bence :))

Belli ki bu durum sizi rahatsız etiş ama henüz çok küçük doktoruyla bir görüşün zamanla aynı renk olur
Bir çözümü vardır mutlaka....

ne kadar güzel:)benim kardeşimin gözleri de biri kahve biri yeşil.siz üzülmüşsünüz galiba bir sorun olmaz merak etmeyin değişme olasılığı da olabilir tabi.allah sağlık sıhhat versin

anneme okudum nasıl oluyor flan diye
2 aylık bebek daha değişir rengi dedi tatlım
doktora da danışmalısın

benim babaminda gözününde biri digerinden farkli

ama kötü durmuyor..babama gecirdigi bir kaza sonucu kornea nakli yapildi donörün gözü renkliymis..

ama kücük bebeklerin gözleri önce mavi gibi oluyor sonra rengini degisitiriyor...bence degistirir..

daha değişir cnm. ama değişmezse de boşver farklı işte. benimde öyle. biri kahve diğeri ela:1: hiç rahatsız olmadım açıkçası.:1::1:

bende geçen gün bankta otururken 7-8 yaşlarında bi çocuk gördüm bi gözü yeşil diğeri kahveydi..
ama kötü durmuyodu yani.. gayette yaramaz hiperaktif bişeydi.. :1:

Back
X