- Konu Sahibi mehtap8080
-
Benim ki ler de böyle yeseler 12aylık oğlum oyunu yemeğe tercih ediyo
Bilmedigimden ve merak ettigimden soruyorum; Sabahları çörek otu yağını hangi amaçla veriyorsunuz? Günduz sadece 1 kere 2 saat mı uyuyor? Gece uyanıyor mu, Uyandığında emziriyor musunuz? listeyi doktorunuz mu hazırladı?
canım çörek otu yağını doktorum bağışıklığı ğüçlensin dirençli olsun diye verdi gündüz 1 kere bazen 2 bazen 3 saat uyuyor 1 günde toplam 13 14 saat uyuyor gece bir sıkıntısı olmasa 1- 2 kere kalkıyor emzirip yatırıyorum listeyide kendim oluşturdum
her çocuk bir olmuyor dua edelim inşallah bütün çocuklar yemeklerini yesin sağlıklı olsun tabi bende birşeyler izletip bazen pencerenin önünde dışarıya baktırıp bazende eline birşeyler verip oyalayarak yedirmeye çelışıyorum. Rabbim yardımcın olsun
Kızlar Merhaba;
Kızım 16 Aylık(MaaşAllah). Aşağıda Kızımın 1 Günlük Menüsünü Paylaştım Tavsiye ve Uyarılarınızı Bekliyorum.
Saat 07:00 Uyanış
1 Çay Kaşığı Çörek Otu Yağı Veriyorum
Daha Sonra Emziriyorum
Saat 08:00 - 09:00 Arası Sabah Kahvaltısı
4-5 çay kaşığı labne peyniri
2 çay kaşığı tahin-pekmez
1 çay kaşığı bal
çeyrek yumurta
1 tane zeytin
bazen 1 çay bardağı meyve suyu bazen yoğur (zeytin yağlı)
1-2 lokma ekmek
haftada 2 gün kahvaltıda yoğurdun kaymağını yediriyorum. bu arada yoğurdu ben yapıyorum
Saat 10:00 - 10:30 Arası Meyve
muz
mandalina
armut
elma
yukarıdaki meyveler ile bademi cam rendeden geçirip karıştırıp veriyorum (hepsini bir anda değil - 2 meyve karışımı gibi)
Saat 11:00 - 13:00 Öğle Uykusu
Öğle Uykusu öncesi emzirip öyle yatırıyorum
Saat 13:00
Uyanınca tekrar emziriyorum
Saat 14:30 öğle yemeği
çorba
kış sebzelerinden bir yemek yaparak yediriyorum
Saat 15:30-16:00 Arası
Yoğurt Yediriyorum (zeytin yağlı + yarım ceviz)
Saat 17:30-17:30 Arası Tekrar Yukarıdaki Gibi Meyve
Saat 18:30-18:30 Arası
Muhallebi yediriyorum
Saat 19:30-20:00 Arası
Emzirip uyutuyorum.
sizce kızımın menüsü nasıl.
canım çörek otu yağını doktorum bağışıklığı ğüçlensin dirençli olsun diye verdi gündüz 1 kere bazen 2 bazen 3 saat uyuyor 1 günde toplam 13 14 saat uyuyor gece bir sıkıntısı olmasa 1- 2 kere kalkıyor emzirip yatırıyorum listeyide kendim oluşturdum
Benim kızım 5aylık kahvaltısında bir tane cevizi ezip verebilirmiyim ?Bebeğime kahvaltı menüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?