Bebek Beslenmesi Bebeğimin boğazına süt kaçıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Hanımlar bebeğim beni emmiyor bende sütümü biberonla veriyorum ek olarak mama da veriyorum yalnız bebeğim her beslenme sirasinda muhakkak en az bir kez sütü boğazına kaçırıyor yani boğazına sütün kaçmadığı hiçbir öğünümüz yok :KK43: Bu aylarda bogaza kaçan süt ciğerlere gider diye bişeyler okudum ve moralim altüst oldu.Boğazina kaçınca hemen yan çevirip sirtına vuruyorum sonra emmeye devam ediyor.Bu sorun yüzünden dr. götürsem mi bilemedim lütfen bir bilginiz yada öneriniz varsa yanit yazarsanız çok mutlu olurum.Gözümün nuru süt bogazına kaçınca nası morarıyo ağliyo hemen :KK43:(

Mama neden veriyorsunuz? Siz emzirdikçe sütünüz artar. Mamayla doyan bebek emmez ki... doktora mutlaka götürün o size doğru tutuş ve emzirme şekillerini gösterir

Mama neden veriyorsunuz? Siz emzirdikçe sütünüz artar. Mamayla doyan bebek emmez ki... doktora mutlaka götürün o size doğru tutuş ve emzirme şekillerini gösterir
Kızım doğduğu günden beri memeyi kabul etmiyor,emmiyor diye yukarida da belirtmistim aslında bende sütümü sağıp veriyorum fakat emmedigi icin her öğününde 30-40cc anca çıkıyor kızımsa 80cc ile anca doyuyor mamayı mecburi veriyorum yoksa yavrumu bağrıma basıp sıcacık göğsümde emzirebilmeyi herşeyden çok isterdim.10 aralikta dr. kontrolumüz var bu sorun için beklesem mi yoksa hemen gitsem mi bilemiyorum

Benim bebeğiminde boğazına çok kaçıyor nefessiz kalıyor sonra ağlıyor çok hızlı sütü içiyor ondan galiba bende korkuyorum boğulacak bişey olacak diye

Kızım doğduğu günden beri memeyi kabul etmiyor,emmiyor diye yukarida da belirtmistim aslında bende sütümü sağıp veriyorum fakat emmedigi icin her öğününde 30-40cc anca çıkıyor kızımsa 80cc ile anca doyuyor mamayı mecburi veriyorum yoksa yavrumu bağrıma basıp sıcacık göğsümde emzirebilmeyi herşeyden çok isterdim.10 aralikta dr. kontrolumüz var bu sorun için beklesem mi yoksa hemen gitsem mi bilemiyorum
Çok afedersiniz ben doymadığını düşünüp mama verdiniz sandım incitmemişimdir umarım. Ben olsam giderdim heralde ya günde kaç kere besleniyor bu bebek sonuçta tehlikeli olabilir

Hanımlar bebeğim beni emmiyor bende sütümü biberonla veriyorum ek olarak mama da veriyorum yalnız bebeğim her beslenme sirasinda muhakkak en az bir kez sütü boğazına kaçırıyor yani boğazına sütün kaçmadığı hiçbir öğünümüz yok :KK43: Bu aylarda bogaza kaçan süt ciğerlere gider diye bişeyler okudum ve moralim altüst oldu.Boğazina kaçınca hemen yan çevirip sirtına vuruyorum sonra emmeye devam ediyor.Bu sorun yüzünden dr. götürsem mi bilemedim lütfen bir bilginiz yada öneriniz varsa yanit yazarsanız çok mutlu olurum.Gözümün nuru süt bogazına kaçınca nası morarıyo ağliyo hemen
Biberon kullanmiyorum ama bildigim kadariyla delikleri farkli oluyor kucuk delikli biberon kullanin ayrica bicok bebek emerken dahi bogazina kaciyor bunlar sutun hizli ve cok gelmesiyle ilgili hemen cigerine gidecegini sanmiyorum benim bebisinde bogazina sık sık kaciyor korkmayin bisey Allahin izniyle

Biberon kullanmiyorum ama bildigim kadariyla delikleri farkli oluyor kucuk delikli biberon kullanin ayrica bicok bebek emerken dahi bogazina kaciyor bunlar sutun hizli ve cok gelmesiyle ilgili hemen cigerine gidecegini sanmiyorum benim bebisinde bogazina sık sık kaciyor korkmayin bisey Allahin izniyle

Bence sütünüz varmış ne güzel memenizden emmesi için biraz daha uğraşın derim. Benim bebeğim de ememiyordu facebook emziren anneler grubuna üye oldum basa tutturulan gönderilerdeki bilgileri uygulayarak başardım. Simdi maşallah emiyor kuzum. Ten tene temas yapın çıplak şekilde içgüdüsel bi sure sonra emer sizi.

Çok afedersiniz ben doymadığını düşünüp mama verdiniz sandım incitmemişimdir umarım. Ben olsam giderdim heralde ya günde kaç kere besleniyor bu bebek sonuçta tehlikeli olabilir
Yok alıştım artık kendi çevremde böyle ilk başta tepkili yaklaşıyor bu duruma,ayın 10 nu dr. gidiyoruz ama çok araştırdım bir çözümü yokmuş 3. aya kadar anca düzelirmiş

Yenidoğan doğal akışli biberonları kullaniyorum.Biraz pimpirikliyim işte ona birşey olur diye çok korkuyorum.Moral verdiniz,çok sağolun

ay hemen ba
Bence sütünüz varmış ne güzel memenizden emmesi için biraz daha uğraşın derim. Benim bebeğim de ememiyordu facebook emziren anneler grubuna üye oldum basa tutturulan gönderilerdeki bilgileri uygulayarak başardım. Simdi maşallah emiyor kuzum. Ten tene temas yapın çıplak şekilde içgüdüsel bi sure sonra emer sizi.
hemen bakiyorum çok sagolun kızım birbuçuk aylik oldu bu saatten sonra emer mi acaba sizin bebeğiniz ne kadar sure sonra başladi emmeye acaba?

ay hemen ba

hemen bakiyorum çok sagolun kızım birbuçuk aylik oldu bu saatten sonra emer mi acaba sizin bebeğiniz ne kadar sure sonra başladi emmeye acaba?
Benim bebeğim çok direnmedi ilk 2 gün emme sorunu vardı sonra uğraşlarım sonucu emzirdim hep ama hala meme yakalama sorunu devam ediyor. Bütün şekilde alamıyor ağzına. Ucunu yakalayıp vantuzlayarak alıyor kahverengi kısmı. Bu yüzden hep yara göğüslerim. Kesinlikle denilenleri uygularsan emmeye başlayacaktır. 1.5 ay geç bir sure değil. Daha büyük bebeği olanların başardığında şahidim o grupta.

Biberonunuzun basligindan kaynaklı olabilir. Akışı hızlıdır doğal olarak fazla geldiği için yutamiyordur.. Başlığı değiştirerek sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum

Cok acıkıp hemen hızlı ıctıgı ıcın olabılır benmkındede o problem oluyo öle oldgu zaman kaldır ve kasının ortasını ov doktora göZkmekte de fayda var bıde bazı bebekler basta meme kabul etmeyip sonra edıyo sız yne vermeye devam edın sagmayıda elektrıklı sagma makınaları cok işe yarıyo bol bol sagın sütğn sagdıkca artar

Back
X