• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin burnundan fışkırır gibi süt geliyor

muzyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
67
13
8
34
Merhaba. Erken doğum yaptım bebeğim 60 gün küvözde kaldı. Birkaç gün oldu çıkalı. Hep kusma sorunu vardı. Reflü dendi. Şimdi gözlemleme şansım oluyor. Çok kusuyor ve burundan süt geliyor bazen. Fışkırır tarzda birden burundan çıkıyor. Dolayısıyla nefes almakta zorlanıyor burun tıkalı oluyor. Bu tarz bir durum yaşayan var mı? Reflü de burunda da süt gelir mi?

İlk çocuğumda durum senin anlattığın gibiydi. Emzirdikten sonra kucagima aldığımda anında ağzından burnundan kusardi. Doktor Reflü demişti. Zamanla büyüdükçe düzelecek dedi ve öylede oldu. Siz yine danışın. Az az ve sık sık emzirin. Birden doyurmayin

Gecmis olsun demek icin yaziyorum malesef hic tecrübem yok 🥹 cok gecmis olsun minigimize🙏🏼🧿 böyle durumda ne yapilirmis peki? Ben olsam elim ayagim dolanirdi iyi idare ettiginiz cok belli masallah🥰

Gecmis olsun demek icin yaziyorum malesef hic tecrübem yok 🥹 cok gecmis olsun minigimize🙏🏼🧿 böyle durumda ne yapilirmis peki? Ben olsam elim ayagim dolanirdi iyi idare ettiginiz cok belli masallah🥰
Teşekkür ederim. Başa gelince insan daha soğukkanlı oluyormuş

İlk çocuğumda durum senin anlattığın gibiydi. Emzirdikten sonra kucagima aldığımda anında ağzından burnundan kusardi. Doktor Reflü demişti. Zamanla büyüdükçe düzelecek dedi ve öylede oldu. Siz yine danışın. Az az ve sık sık emzirin. Birden doyurmayin
büyüdükçe düzelir demiş. Ne kadar sürede düzeldi sizinki?

büyüdükçe düzelir demiş. Ne kadar sürede düzeldi sizinki?
Canım 2 3 aylıkken anında çıkarıyordu. Kim kucağına alsa hemen omuzuna kusuyordu dediğim gibi ozaman doktor Reflü var zamanla duzelicek dedi. Büyüdükçe kusma olayı azaldı. 9 10 aylıkken daha kusma olmuyordu. Birde arkadaşımın çocuğundada böyle bir durum vardı onunda gırtlak yapısı tam gelişmediğinden çıkarıyor denmişti. Zamanla onun bebeğide düzelmişti. Ama siz doktor muayenesinde bunu takip edin.

Back
X