bebeğimin cinsiiyetı ve hakıında herşeyy

nur_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
58
1
86
33
İstanbul
merhaba arkadslar 13 haftalık hamıleyım 16.haftada cınsıyet belli olurmu acaba ? çok merk edıorum muayene tarıhımı 4gozle beklıorum annesınn meleğii :49: cınsıyetı kız olursa eşimle evlenmeden once koymustuk ısmını nisa su nasıl ? fAKAt erkek olursa ne ısmı koyarım bılemıorum ve saç boyamak sakıncalımıdır gercekten :74::nazar:

canım ben 12.haftada öğrenmiştim cinsiyeti.. ama bebeğin pozisyonuda önemli tabiki.. birde erkek çocuklarda daha erken tespit ediyorlar sanki:44:
ALLAHIM sağlıkla aldırsın kucağına bebeğini inş.. bu keyifli dönemin doyasıya tadını çıkart canım:34:

bende tam da bugün öğrendim cinsiyetini 16.haftada;) umarım gönlüne göre verir Allahım..

saç boyatma konusunda gebelik bölümünde hamilelerden soru ve sorunlarda aklına takılanları bulabilirsin..

Son düzenleme:
saqolun arkadslar bende bi gıtsemmı acaba ? bekleyemem 3 hafta cınsıye ne olursa olsun da merk edıo ınsan alısverıse baslıycam bebişlerinize iyi bakın fıstıklar optum herkesiiii :49:

heee bi de bayanlar benım bebişi doktor hc yakalayamıyor hıc durmuordu gecenlerde gttıgımde yıne oyle olursa goremessem bebişimi :) yarın gtmeı dusunuorum hemen paylasırım sızlerle gıdersemm:20::52::85::85:

Back
X