Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bebekMerhaba ciceklerim.
Bugun 12+1 olduk. Doktor cinsiyetle ilgili yorumda bulunmadi. Sordum dedi emin degilim bir dahakine söylerim. Sizce kücük bebis nedir?Eki Görüntüle 3277771
Erkeğe benziyor canım ama başka bir ultrasonu var mı tam belli olmuyor nububenımkıne de bakar mısınız rica etsem![]()
KızMerhaba ciceklerim.
Bugun 12+1 olduk. Doktor cinsiyetle ilgili yorumda bulunmadi. Sordum dedi emin degilim bir dahakine söylerim. Sizce kücük bebis nedir?Eki Görüntüle 3277771
bu var bi deErkeğe benziyor canım ama başka bir ultrasonu var mı tam belli olmuyor nubu
Kız diyorum benbu var bi de![]()
Allaaahımmmm inşallaaahhhKız diyorum bensağlıkla gelsin inşallah gerisi önemli değil
![]()
Sağlıkla alın kucağınızaAllaaahımmmm inşallaaahhhsali öğrencez
amin hepimiz inşallaahKız diyorum bensağlıkla gelsin inşallah gerisi önemli değil
![]()
Hem erkek hem kız gibi. Fakat erkeği daha çok anımsatıyor. Başka ultrason resmi varsa tahmin vereyim. Bacak arasında 3 çizgi var bu kız demek fakat çizgileri azıcık daha uzun olduğu için erkeğe daha yakın. Kafa şekli üstteki erkek, alttaki kızbenımkıne de bakar mısınız rica etsem![]()
bu var bi deHem erkek hem kız gibi. Fakat erkeği daha çok anımsatıyor. Başka ultrason resmi varsa tahmin vereyim. Bacak arasında 3 çizgi var bu kız demek fakat çizgileri azıcık daha uzun olduğu için erkeğe daha yakın. Kafa şekli üstteki erkek, alttaki kız
İki resimde aynısı ya sa ben fark göremiyorum. Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin Allah.bu var bi de![]()
evet ısık farkıyla cektım baska yok en son gidisimde bunu verdi. salı gidicem cinsiyeteİki resimde aynısı ya sa ben fark göremiyorum. Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
Hadi bakalım öğrenince mutlaka dönün. Ne kalmış dimi şunun şurasında. Tam kaç haftalık oluyorsunuzevet ısık farkıyla cektım baska yok en son gidisimde bunu verdi. salı gidicem cinsiyete![]()
4 ay 1 haftalıkHadi bakalım öğrenince mutlaka dönün. Ne kalmış dimi şunun şurasında. Tam kaç haftalık oluyorsunuz
Bende 23 haftalık oldum inşallah sağlıkla gelir tüm bebecikler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ve sağlıkla4 ay 1 haftalık![]()
kızmışşş cok mutluyum coook saglıklı bir kızHadi bakalım öğrenince mutlaka dönün. Ne kalmış dimi şunun şurasında. Tam kaç haftalık oluyorsunuz
evet kızmışşş çoook mutluyum çooookKız diyorum bensağlıkla gelsin inşallah gerisi önemli değil
![]()