Bebegimin cinsiyet tahmini yaparmisiniz :)

Hem erkek hem kız gibi. Fakat erkeği daha çok anımsatıyor. Başka ultrason resmi varsa tahmin vereyim. Bacak arasında 3 çizgi var bu kız demek fakat çizgileri azıcık daha uzun olduğu için erkeğe daha yakın. Kafa şekli üstteki erkek, alttaki kız
bana da tahmin yapar mısınız burda nub a göre kız demislerdi ilk usg fotoğrafı için 15. haftada doktor %60 erkek ama 1ay sonra bı daha bakalım dedi. 18inde detaylım var o zaman net belli olur ama sanki kız gibi geliyor bana karın şeklimden. ilk gebeligimde karnım alttan sivriydi oğlum var bunda karnım yuvarlar büyüyor bilemedim. çok göstermedi cinsiyet dr karnımı salladı falan 3-5dk ugrastı görmek icin %60 erkek ama belli değil diğer ay bakarız bıdaha dedi bilemedim valla siz ne diyorsunuzz🥳🌷🌷🌷🌷

Eklentiler

• 2B1164BE-2371-47F6-8764-497FA95C6999.webp
    2B1164BE-2371-47F6-8764-497FA95C6999.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 0D420368-A9AE-499B-A207-2874B30D0304.webp
    0D420368-A9AE-499B-A207-2874B30D0304.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 88
İlk aylarınızda belirtileriniz neydi kız bebek belirtileri gibi miydi bulantı aşerme falan falan 😀
ben gebe oldugumu 1 aylıkken öğrendım, öğrendım 1 hafta sonra bulantım basladı yeni yeni bitiyor gibi suan 4 aylık bebegim. mesela sabah bile yumurta yedım bulandı. soda iciyorum suan.
ne yesem cıkarıyordum bazen ise tek ogun cıkarmıyordum ama en az 2 öğün öğürüyordum.
gunduzleri aşiri uykum geliyodu bulantiyla beraber uyuyodum suanda da uyku duzenım 0. bazen gece 4’e dek gözlerim acık.
halsizlik vardı. gözlerimi açamıyodum bazen.
erkek gebelıkte bulantı hemen hemen hic olmazmıs.
öyle tatlı eksı ayrımım olmadı ama kalcalarım genisledi.
goguslerım biraz acıdı ve hizli büyüdü.
hep hissettim hep kız diyordum belkı ondan.
sizinki kaçıncı hafta? :)

ben gebe oldugumu 1 aylıkken öğrendım, öğrendım 1 hafta sonra bulantım basladı yeni yeni bitiyor gibi suan 4 aylık bebegim. mesela sabah bile yumurta yedım bulandı. soda iciyorum suan.
ne yesem cıkarıyordum bazen ise tek ogun cıkarmıyordum ama en az 2 öğün öğürüyordum.
gunduzleri aşiri uykum geliyodu bulantiyla beraber uyuyodum suanda da uyku duzenım 0. bazen gece 4’e dek gözlerim acık.
halsizlik vardı. gözlerimi açamıyodum bazen.
erkek gebelıkte bulantı hemen hemen hic olmazmıs.
öyle tatlı eksı ayrımım olmadı ama kalcalarım genisledi.
goguslerım biraz acıdı ve hizli büyüdü.
hep hissettim hep kız diyordum belkı ondan.
sizinki kaçıncı hafta? :)
Benim 5+2 ama ben 3 haftalıkken falan öğrendim. mide bulantısı ilk öğrendiğim zaman bi iki gün yaşadım onun dışında yaşamadım bazen sadece aşırı uykum geliyor ve çokça kasik sancısı yaşıyorum

Benim 5+2 ama ben 3 haftalıkken falan öğrendim. mide bulantısı ilk öğrendiğim zaman bi iki gün yaşadım onun dışında yaşamadım bazen sadece aşırı uykum geliyor ve çokça kasik sancısı yaşıyorum
kasık agrısı adet sancısı gibi yasadım dedm aha adet oluyorum hatta tatıldeydım valiz indirip kaldırdım. yakında baslar bulantılarınız muhtemelen. ne güzel ya ❤️

kasık agrısı adet sancısı gibi yasadım dedm aha adet oluyorum hatta tatıldeydım valiz indirip kaldırdım. yakında baslar bulantılarınız muhtemelen. ne güzel ya ❤️
Ay bulantım olmasın inşallah ya bi arkadaşım sabah akşam kusuyor kilo verdi bayağı hayırlısı inşallah 🥹

Back
X