Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah16. haftada Hamileyim Doktor tam kesin bir şey söylemedi Kız mı erkek mi anlayan var mı cinsiyet tahmini alabilirmiyim arkadaşlar. Eki Görüntüle 3540286 Eki Görüntüle 3540285
Bu görüntü tam alttan çekilmiş ve bence kız. Erkek olsa bu görüntüde bence bariz belli olurdu16. haftada Hamileyim Doktor tam kesin bir şey söylemedi Kız mı erkek mi anlayan var mı cinsiyet tahmini . Eki Görüntüle 3540285
Ay valla anlamadım çok küçükBenim bebişe de bakar mısınız teyzeleri cinsiyetimiz nedir acaba
Sizin de konu sahibininki de kız bence.. tabii hayırlısı olsunBenim bebişe de bakar mısınız teyzeleri cinsiyetimiz nedir acaba
Benim bebeğimin cinsiyeti ne sizceSizin de konu sahibininki de kız bence.. tabii hayırlısı olsun![]()
Bana da yorum yapabilirmisiniz? Bacak arasıBu görüntü tam alttan çekilmiş ve bence kız. Erkek olsa bu görüntüde bence bariz belli olurdu![]()
Cinsiyeti ne bebeğin :)16. haftada Hamileyim Doktor tam kesin bir şey söylemedi Kız mı erkek mi anlayan var mı cinsiyet tahmini alabilirmiyim arkadaşlar.
Kıza benziyorBana da yorum yapabilirmisiniz? Bacak arası