Doğuma Hazırlık bebeğimin cinsiyeti ne acaba?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tubaerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
10
0
36
İstanbul
slm bayalar ben 10 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum içimden kız geçio ama tabi henüz öğrenmedim . midem çok bulanıo aşırı ekşi yiyorum tatlıyı severdim şimdi hiç yiyemiyorum iştahım kapandı üç kaşıktan sonra midem kalkıo her yemekte fakat kusmam baş dönmem yok sizce benim beişim ne olucak?

canım telaş yapma.inan kişiden kişiye değişiyo.hayırlısı olsun.ilk gebeliğinse kendini çok dinlersin...bende kızımda çok ekşi yedim.ama insanın mide bulantısı çok olunca tatlı yerine ekşi ve daha ferah şeyler yiyesi geliyo..sonradan bulantı geçincede aşırı tatlı yerdim..

benimde aynen seninki gibi oldu ilk haftalar tatlı yiyemedim tuzlu yada ekşi yedim talıyı görünce bile midem kalkıyordu ama hiç kusmam falan olma şimid bir tatlı yiyorum üç öğün tutamıyorum kendimi napıyım :))) kızım olacak benim hayırlısı ile inşallah :)) seninde bebeğin hayırlı olsun.

bende kızıma hamileyken inanılmaz ekşi yiyordum bulantımda çoktu uyku halim çoktu klasik bi kız hamileliği geçirdim:))sağlıkla doğsun inşallah...allah gönlüne göre versin hayırlısıyla...

temenileriniz için çok teşekkür ederim. allah öncelikle hayırlısını sağlıklısını nasip etsin tabiki.. arkadaşlar birde doğduktan sonra bi problem var oda isim kız ismi çok buldum fakat değişik erkek ismi pek yok iki tane var aklımda öyle klasik olmayan biri toprak biri tuğra , kız olursa isim hazırda erkek olursa ne olur bilmem kız olursa almira ikra koyucaz inşallah.sizce nasıl bu isimler?

Back
X